Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul organizatiilor internationale. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-1608-0
Editura: Hamangiu
49,00 lei
44,10 lei
Disponibilitate: In stoc

Cursul universitar Dreptul organizatiilor internationale prezinta, sub forma sistematizata si rezumativa, aspecte esentiale referitoare la specificul relatiilor internationale si al dreptului international public, evidentiind raporturile de interconditionare dintre acestea.
Particularitatile comunitatii internationale rezulta din luarea in considerare a elementelor generale si speciale ale organizatiilor internationale, respectiv, din sublinierea modului in care acestea se intrepatrund.

In contextul dat, normele de drept international public comporta interes prin vocatia lor de a reglementa modul de organizare si functionare a organizatiilor internationale, acestea fiind susceptibile de a fi circumscrise, lato  sensu, dreptului organizatiilor internationale.

Avand adresabilitate determinata – fiind destinat cu precadere studentilor, dar si membrilor comunitatii academice care manifesta un interes de cercetare in acest domeniu – cursul beneficiaza de un inalt grad de sistematizare si de o ampla sfera de cuprindere, abordand, inter alia, clarificari generale asupra problematicii relatiilor internationale, explicitarea raportului dintre dreptul international public si relatiile internationale, aspecte relative la teoria generala a tratatului international, cat si elemente generale si specifice ale organizarii si functionarii celor mai reprezentative organizatii de la nivel international, regional sau sub-regional. Noutatea cursului rezida in metodologia de abordare a continutului informational, dar si din studiul unor structuri si organizatii putin cunoscute publicului larg.

Autorii

Detalii tehnice
Data Aparitiei 29 iun. 2020
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 344
Format 145x205 mm
Editie a 2-a
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
-15%
In curand
Informatiile clasificate_Jebelean

Informatiile clasificate

Practica judiciara comentata
49,00 lei 41,65 lei
-15%
In curand
Taxele judiciare de timbru si ajutorul public judiciar in procesul civil_Frentiu
Din aceeasi Categorie