Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul organizatiilor internationale. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-1608-0
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 49,00 RON
44,10 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Cursul universitar Dreptul organizatiilor internationale prezinta, sub forma sistematizata si rezumativa, aspecte esentiale referitoare la specificul relatiilor internationale si al dreptului international public, evidentiind raporturile de interconditionare dintre acestea.
Particularitatile comunitatii internationale rezulta din luarea in considerare a elementelor generale si speciale ale organizatiilor internationale, respectiv, din sublinierea modului in care acestea se intrepatrund.

In contextul dat, normele de drept international public comporta interes prin vocatia lor de a reglementa modul de organizare si functionare a organizatiilor internationale, acestea fiind susceptibile de a fi circumscrise, lato  sensu, dreptului organizatiilor internationale.

Avand adresabilitate determinata – fiind destinat cu precadere studentilor, dar si membrilor comunitatii academice care manifesta un interes de cercetare in acest domeniu – cursul beneficiaza de un inalt grad de sistematizare si de o ampla sfera de cuprindere, abordand, inter alia, clarificari generale asupra problematicii relatiilor internationale, explicitarea raportului dintre dreptul international public si relatiile internationale, aspecte relative la teoria generala a tratatului international, cat si elemente generale si specifice ale organizarii si functionarii celor mai reprezentative organizatii de la nivel international, regional sau sub-regional. Noutatea cursului rezida in metodologia de abordare a continutului informational, dar si din studiul unor structuri si organizatii putin cunoscute publicului larg.

Autorii

Detalii tehnice
Data Aparitiei29 iun. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar Pagini344
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata
Editiea 2-a
DE ACELASI AUTOR

Drept international public

Curs pentru uzul studentilor de la specializarea Relatii Internationale si Studii Europene
35,01 RON 31,50 RON