Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Maria-Beatrice Berna

Studii: Licentiata a Facultatii de Administratie Publica, Specializarea Administratie Europeana din cadrul SNSPA in anul 2009 in calitate de sefa de promotie, cat si a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti in anul 2012, de asemenea, in calitate de sefa de promotie. Doctor in drept din anul 2016, titlu obtinut in cadrul Scolii Doctorale Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.

Activitate profesionala: Asistent universitar in cadrul Universitatii Titu Maiorescu, Facultatea de Drept, sustinand activitate de seminarizare la disciplinele: Teoria Generala a Dreptului, Istoria Statului si Dreptului Romanesc, Protectia Internationala a Drepturilor Omului.

Publicatii : Articole si studii publicate in reviste de specialitate.
Carti publicate: Dreptul organizatiilor internationale. Editia a 2-a, ( Ed. Hamangiu 2020); Drepturile femeii in dreptul international: continut juridic si influente culturale (Ed. Universul Juridic, 2020); Drept si politici ale Uniunii Europene. Note de curs (Ed. Universul Juridic, 2019); Tratat de drept social international si european (Ed. Universul Juridic, 2019 in coautorat cu prof. univ. dr. Nicolae Voiculescu); Procedura arbitrajului intern si international. Curs pentru masterat. Dreptul afacerilor (Ed. Universul Juridic, 2016, in coautorat cu prof. univ. dr. Florea Magureanu). Contributoare la realizarea vol. I A-C al Enciclopediei Juridice Romane, Ed. Academiei & Ed. Universul Juridic, 2018.

actualizat iunie 2020

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina