Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Mihail Niemesch

Studii. Licentiat al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 1996. Absolvent Studii Postdoctorale 2015 in cadrul Academiei Romane – Institutul de Economie Mondiala; Mobilitate Erasmus Baltic International Academy – Letonia, Riga, 2014; Seminarii internationale ale Academiei de Drept European – Germania, Trier, 2014. Absolvent de studii postdoctorale 2015 in cadrul Academiei Romane – Institutul de Economie Mondiala, contributor la realizarea vol.I al Enciclopedie Juridice Romane – 2018.

Activitate profesionala. Avocat in cadrul Baroului Bucuresti din anul 1996. Activeaza in invatamantul universitar din acelasi an, debutand ca preparator. In prezent, conferentiar universitar in cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”. Discipline predate: Teoria Generala a Dreptului la Facultatea de drept si Drept international public la Facultatea de Stiintele Comunicarii si Relatii Internationale.
Publicatii. Autor a peste 30 studii si articole publicate in reviste de specialitate. Participant la mai multe conferinte si seminarii nationale si internationale avand ca obiect diverse teme juridice.

Carti publicate: Izvoarele dreptului international si ale dreptului Uniunii Europene din perspectiva Teoriei Generale a Dreptului (Ed. Hamangiu, 2010); Teoria Generala a dreptului editiile I, II si III (Ed. Hamangiu, 2014, 2017, 2019); Dreptul organizatiilor internationale editiile I si II (Ed. Hamangiu, 2015, 2020); Reflectarea Jurisprudentei CJUE in hotararile judecatoresti interne pronuntate in materia dreptului penal – culegere de jurisprudenta (Ed. Universitara, Bucuresti, 2015); Drept International Public, curs pentru uzul studentilor de la specializarea Relatii internationale si Studii europene (Ed. Hamangiu 2018) Teste grila pentru examenul de licenta, specializarea drept (Ed. Era, 2010, in colectiv de autori); Contracte civile (Ed. Era, 2007, in coautorat cu Dascalu Costel).

actualizat iunie 2020

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Drept international public

Curs pentru uzul studentilor de la specializarea Relatii Internationale si Studii Europene
35,00 RON 31,50 RON