Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept international public

Curs pentru uzul studentilor de la specializarea Relatii Internationale si Studii Europene
ISBN/ISSN: 978-606-27-1215-0
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 35,01 RON
31,50 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Lucrarea Drept international public isi propune sa prezinte, intr-o maniera concisa si sintetica, cele mai importante institutii ale vastului domeniu al dreptului international public, urmarind o structura care sa ofere o lectura facila si, totodata, aprofundata, pentru studentii care se intalnesc pentru prima data cu notiunile discutate.

Cursul expune pe rand principalele domenii de referinta ale dreptului international public, pornind de la originile dreptului, aparitia si formarea dreptului international, pana la reglementari, notiuni si concepte care influenteaza in prezent scena relatiilor internationale si a dreptului international.

Structura lucrarii cuprinde zece capitole care trateaza aspecte precum: tratatele internationale si cutuma internationala, ca principale izvoare ale dreptului international, statele si organizatiile internationale, subiecte centrale ale dreptului international public, populatia si teritoriul de stat in dreptul international sau regimul juridic al marii teritoriale. Alaturi de acestea, cititorii vor regasi si anexe care cuprind textele unor conventii si statute internationale reprezentative.

Cartea Drept international public reprezinta un instrument eficient in studiul materiei cu acelasi nume, insa poate fi utilizata cu succes si de catre publicul larg interesat de conceptele si problemele variate ale dreptului international public.

Detalii tehnice
Data Aparitiei21 dec. 2018
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar Pagini216
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata
DE ACELASI AUTOR

Drept international public

Curs pentru uzul studentilor de la specializarea Relatii Internationale si Studii Europene
35,01 RON 31,50 RON