Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Evenimente

Facultatea de Drept din Timișoara organizează Conferința Judecătorilor Internaționali ai României, un eveniment academic care oferă ocazia unui dialog cu – și între – judecătorii din România care activează în cadrul instanțelor internaționale și europene, subliniind rolul lor fundamental în interpretarea și aplicarea dreptului
Editura Hamangiu va invita sa participati la evenimentul de lansare a cartii Invatamantul juridic la Universitatea din Iasi. Fragmente de istorie – autor Dan Constantin Mata.
Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Editura Hamangiu va invita sa participati la evenimentul de lansare a cartii Dreptul proprietatii intelectuale – autor Vladimir DIACONITA.
La 10 ani de la intrarea in vigoare a noilor coduri penale romane, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Editura Hamangiu va invita sa participati la o conferinta-bilant, in care sa dezbatem si sa analizam impreuna impactul acestor importante acte normative in arhitectura juridica a statului roman.
Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a X-a a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE DREPT FISCAL, eveniment care va avea loc vineri, 13 octombrie 2023 (orele 9,00-18,30) și sâmbătă, 14 octombrie 2023 (orele 9,00-14,30) la Universitatea de Vest din Timișoara – B-dul Vasile Pârvan nr. 4, Timișoara.
Evenimentul științific de marcă, dovedit de-a lungul anilor, are o contribuție importantă la pregătirea continuă în domeniul dreptului afacerilor, atât a practicienilor dreptului, cât și a economiștilor și practicienilor în insolvență, generează întâlniri și dezbateri creatoare între și cu cei mai buni experți români și străini în materie, propune soluții problemelor practice ale dreptului afacerilor și oferă viziuni strategice.
Dezbatere executare silita -miercuri, 21 iunie 2023
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la dezbaterea cu tema: Deschiderea dosarului de executare și încuviințarea executării silite - miercuri, 28 iunie 2023, orele 18,00-20,00.
Zilele Baroului Cluj -luni, 19 iunie 2023
INPPA Cluj, Baroul Cluj, Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca în parteneriat cu Editura Hamangiu vă invită să participați la Zilele Baroului Cluj • Ediția a XIV-a, desfășurat la Cluj Napoca în perioada 5-9 iulie 2023.
Camera Consultanților Fiscali și Editura Hamangiu vă invită să participați la evenimentul de lansare a cărții scrise de Mariana Vizoli – TVA de la A la Z. Ghid practic Editia a 2-a, revizuită și actualizată în colaborare cu Mădălin Ispas
CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE DREPT COMERCIAL • EDIȚIA A XIII A Inovații și soluții în dreptul afacerilor 16 17 iunie 2023 • Cluj Napoca • NTT Tower • Str. Constanța 19 21