Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Evenimente

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a X-a a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE DREPT FISCAL, eveniment care va avea loc vineri, 13 octombrie 2023 (orele 9,00-18,30) și sâmbătă, 14 octombrie 2023 (orele 9,00-14,30) la Universitatea de Vest din Timișoara – B-dul Vasile Pârvan nr. 4, Timișoara.
Evenimentul științific de marcă, dovedit de-a lungul anilor, are o contribuție importantă la pregătirea continuă în domeniul dreptului afacerilor, atât a practicienilor dreptului, cât și a economiștilor și practicienilor în insolvență, generează întâlniri și dezbateri creatoare între și cu cei mai buni experți români și străini în materie, propune soluții problemelor practice ale dreptului afacerilor și oferă viziuni strategice.
Dezbatere executare silita -miercuri, 21 iunie 2023
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la dezbaterea cu tema: Deschiderea dosarului de executare și încuviințarea executării silite - miercuri, 28 iunie 2023, orele 18,00-20,00.
Zilele Baroului Cluj -luni, 19 iunie 2023
INPPA Cluj, Baroul Cluj, Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca în parteneriat cu Editura Hamangiu vă invită să participați la Zilele Baroului Cluj • Ediția a XIV-a, desfășurat la Cluj Napoca în perioada 5-9 iulie 2023.
Camera Consultanților Fiscali și Editura Hamangiu vă invită să participați la evenimentul de lansare a cărții scrise de Mariana Vizoli – TVA de la A la Z. Ghid practic Editia a 2-a, revizuită și actualizată în colaborare cu Mădălin Ispas
CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE DREPT COMERCIAL • EDIȚIA A XIII A Inovații și soluții în dreptul afacerilor 16 17 iunie 2023 • Cluj Napoca • NTT Tower • Str. Constanța 19 21
La jumătate de an de aplicare a noii legi a registrului comerțului – o reglementare cu un important impact juridic și economic – vă invităm la o analiză consistentă a problematicilor sale, identificate de mediul academic, de practica judecătorească, precum și în practica registrului comerțului, cu accent preponderent pe aspectele practice, pentru provocarea de discuții și propunerea de posibile soluții.
Ediția a II-a a Conferinței Naționale de Popriri va avea loc în zilele de 19 și 20 mai 2023 în Sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept – Universitatea din București și reunește lectori din toate profesiile juridice implicate în executarea silită, care vă propun spre dezbatere cele mai importante teme ale momentului.
Facultatea de Drept, Universitatea din București, prin Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale, Editura Hamangiu, Asociația GRADO și Asociația pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale organizează, la data de 7 decembrie 2022, conferința cu titlul „Consimțământul în materia infracțiunilor contra libertății și integrității sexuale comise asupra minorilor”.
Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Drept a Universității de Vest și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a IX-a a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE DREPT FISCAL, eveniment care va avea loc vineri, 25 noiembrie 2022 (orele 9,00-18,00) și sâmbătă, 26 noiembrie 2022 (orele 9,00-14,00) în Aula Academiei de Studii Economice – Piața Romană, nr. 6, București