Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Evenimente

Facultatea de Drept a Univesității din București și Editura Hamangiu vă invită să participați la evenimentul de lansare volumului „Albumul decanilor 1859-2008”, coordonatori Prof. univ. dr. Flavius A. BAIAS, Lect. univ. dr. Paul POP, Drd. Stefan BOGREA, Dr. Vlad-Cristian SOARE.
Facultatea de Drept a Univesității din București și Editura Hamangiu vă invită la lansarea volum In Honorem Ioan Muraru. Despre Constituţie în mileniul III. Coordonatori: Ștefan Deaconu, Elena Simina Tănăsescu.
Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Drept a Universităţii de Vest și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a VI-a a Conferinței Naționale de Drept Fiscal.
Camera Consultanților Fiscali și Editura Hamangiu vă invită să participați la evenimentul de lansare a volumului TVA de la A la Z. Ghid practic – autor Mariana Vizoli.
Editura Hamangiu şi Dobrinescu Dobrev SCA vă invită să participaţi la dezbaterea „SOS Legislaţia urbanismului. Modificări necesare”, miercuri, 11 septembrie 2019, ora 18.00, la Hotel Internaţional.
Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, prin Center for Company Law and Corporate Governance, în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, organizează a IX-a ediție a Conferinței Naționale de Drept Comercial, în zilele de 7 și 8 iunie 2019.
Baroul Cluj vă invită să luați parte la manifestările prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la înființarea la Cluj, în data de 5 iulie 1919 a primului Barou de avocați românesc din Transilvania.
Va invităm să participați la o conferință interactivă, adresată tuturor celor preocupați de problemele pe care le ridică în practică procedura executării silite. Vor fi abordate subiecte si probleme propuse de intervenienți și de participanți. Speakerii conferinței sunt practicieni recunoscuți, precum și profesori și autori de lucrări în materia executării silite.
Conferința de drept fiscal Cluj Tax Forum, ediția a IV-a, se va desfășura în data de 10.05.2019, la Cluj-Napoca, Hotel Royal Classic (Str. Liviu Rebreanu, nr. 39).
Vă invităm la o conferință-dialog, în cadrul căreia ne-am propus să dezbatem și să analizăm împreună impactul și efectele modificărilor legislative aduse Codului de procedură civilă prin Legea nr. 310/2018, așa cum se reflectă acestea în activitatea profesiilor juridice – magistrați, avocați, executori judecătorești.