Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Evenimente

Ediția a II-a a Conferinței Naționale de Popriri va avea loc în zilele de 19 și 20 mai 2023 în Sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept – Universitatea din București și reunește lectori din toate profesiile juridice implicate în executarea silită, care vă propun spre dezbatere cele mai importante teme ale momentului.
Facultatea de Drept, Universitatea din București, prin Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale, Editura Hamangiu, Asociația GRADO și Asociația pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale organizează, la data de 7 decembrie 2022, conferința cu titlul „Consimțământul în materia infracțiunilor contra libertății și integrității sexuale comise asupra minorilor”.
Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Drept a Universității de Vest și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a IX-a a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE DREPT FISCAL, eveniment care va avea loc vineri, 25 noiembrie 2022 (orele 9,00-18,00) și sâmbătă, 26 noiembrie 2022 (orele 9,00-14,00) în Aula Academiei de Studii Economice – Piața Romană, nr. 6, București
Conferinta Formalism si libertate in dreptul privat va avea loc in zilele de 14 si 15 octombrie 2022 in Cluj si isi propune sa exploreze, dintr-o perspectiva pluridisciplinara, limitele fine ce marcheaza libertatile individuale si exercitarea drepturilor subiective fata de formalismul necesar unui sistem juridic consolidat.
Conferinta cu tema „Noutati legislative in materia ocrotirii persoanei fizice. Impactul Legii nr. 140/2022” va avea loc pe data de 28 septembrie, la Bucuresti. In cadrul conferintei va avea loc si lansarea volumului „Drept civil. Familia”, carte scrisa de dna Prof. univ. dr. Marieta AVRAM, Coordonatorul stiintific al conferintei.
Una dintre cele mai interesante conferinte ale anului 2022 - Popriri 2022. In cadrul evenimentului vor fi prezenti lectori cu prestigiu, profesori universitari, conferentiari, doctori in drept, profesionisti ai dreptului cu experienta practica solida.
Conferința internațională cu tema „Provocările dreptului de autor la 160 de ani de la prima reglementare a acestora în Romania și la 150 de ani de drepturi morale în lume” va avea loc la București, pe data de 24 iunie 2022. Conferința este acreditată de Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – INPPA, fiind inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților.
Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania– filiala Timis In parteneriat cu Facultatea de drept a Universitatii de Vest din Timisoara Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania
CAMPANIE BLACK FRIDAY 2021 -luni, 22 noiembrie 2021
Anul acesta Editura Hamangiu organizează campania Black Friday în perioada 26 noiembrie și 01 decembrie.
Tribunalul Arad, Facultatea de Drept a Universității de Vest Timișoara, Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, Baroul Arad în parteneriat cu Editura Hamangiu organizează vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 09:45, CONFERINŢA JURIDICĂ CU TEMA: „CODUL CIVIL LA ZECE ANI DE APLICARE”