Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Evenimente

Facultatea de Drept a Univesității din București, Editura Hamangiu și Juridice.ro vă invită la lansarea volumului In honorem Flavius Antoniu Baias. Aparenta in drept
FACULTATEA DE DREPT A UNIVERSITĂȚII „BABEȘ-BOLYAI” în parteneriat cu CURTEA DE APEL CLUJ • BAROUL CLUJ • EDITURA HAMANGIU vă invită să participați la conferința BUNA CREDINȚĂ ÎN DREPTUL PROCESUAL
Facultatea de Drept a Universității de Vest, Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice, Camera Consultanților Fiscali și JURIDICE.ro, în parteneriat cu Editura Hamangiu și Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vă invită să participați la ediția a VII-a a Conferinței Naționale de Drept Fiscal.
Vă invităm să participați la a II-a ediție a Conferinței de Drept „Transilvania”: Riscurile afacerii și responsabilitatea întreprinzătorului. Când? 6-7 martie 2020 Unde? Hotel Aro Palace, Brașov
Facultatea de Drept a Univesității din București și Editura Hamangiu vă invită să participați la evenimentul de lansare volumului „Albumul decanilor 1859-2008”, coordonatori Prof. univ. dr. Flavius A. BAIAS, Lect. univ. dr. Paul POP, Drd. Stefan BOGREA, Dr. Vlad-Cristian SOARE.
Facultatea de Drept a Univesității din București și Editura Hamangiu vă invită la lansarea volum In Honorem Ioan Muraru. Despre Constituţie în mileniul III. Coordonatori: Ștefan Deaconu, Elena Simina Tănăsescu.
Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Drept a Universităţii de Vest și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a VI-a a Conferinței Naționale de Drept Fiscal.
Camera Consultanților Fiscali și Editura Hamangiu vă invită să participați la evenimentul de lansare a volumului TVA de la A la Z. Ghid practic – autor Mariana Vizoli.
Editura Hamangiu şi Dobrinescu Dobrev SCA vă invită să participaţi la dezbaterea „SOS Legislaţia urbanismului. Modificări necesare”, miercuri, 11 septembrie 2019, ora 18.00, la Hotel Internaţional.
Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, prin Center for Company Law and Corporate Governance, în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, organizează a IX-a ediție a Conferinței Naționale de Drept Comercial, în zilele de 7 și 8 iunie 2019.