Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
RSS

Evenimente

Tribunalul Arad, Facultatea de Drept a Universității de Vest Timișoara, Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, Baroul Arad în parteneriat cu Editura Hamangiu organizează vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 09:45, CONFERINŢA JURIDICĂ CU TEMA: „CODUL CIVIL LA ZECE ANI DE APLICARE”
Facultatea de Drept a Univesității din București, Editura Hamangiu și Juridice.ro vă invită la lansarea volumului In honorem Flavius Antoniu Baias. Aparenta in drept
FACULTATEA DE DREPT A UNIVERSITĂȚII „BABEȘ-BOLYAI” în parteneriat cu CURTEA DE APEL CLUJ • BAROUL CLUJ • EDITURA HAMANGIU vă invită să participați la conferința BUNA CREDINȚĂ ÎN DREPTUL PROCESUAL
Facultatea de Drept a Universității de Vest, Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice, Camera Consultanților Fiscali și JURIDICE.ro, în parteneriat cu Editura Hamangiu și Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vă invită să participați la ediția a VII-a a Conferinței Naționale de Drept Fiscal.
Vă invităm să participați la a II-a ediție a Conferinței de Drept „Transilvania”: Riscurile afacerii și responsabilitatea întreprinzătorului. Când? 6-7 martie 2020 Unde? Hotel Aro Palace, Brașov
Facultatea de Drept a Univesității din București și Editura Hamangiu vă invită să participați la evenimentul de lansare volumului „Albumul decanilor 1859-2008”, coordonatori Prof. univ. dr. Flavius A. BAIAS, Lect. univ. dr. Paul POP, Drd. Stefan BOGREA, Dr. Vlad-Cristian SOARE.
Facultatea de Drept a Univesității din București și Editura Hamangiu vă invită la lansarea volum In Honorem Ioan Muraru. Despre Constituţie în mileniul III. Coordonatori: Ștefan Deaconu, Elena Simina Tănăsescu.
Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Drept a Universităţii de Vest și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a VI-a a Conferinței Naționale de Drept Fiscal.
Camera Consultanților Fiscali și Editura Hamangiu vă invită să participați la evenimentul de lansare a volumului TVA de la A la Z. Ghid practic – autor Mariana Vizoli.
Editura Hamangiu şi Dobrinescu Dobrev SCA vă invită să participaţi la dezbaterea „SOS Legislaţia urbanismului. Modificări necesare”, miercuri, 11 septembrie 2019, ora 18.00, la Hotel Internaţional.