Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Daniela-Anca Deteseanu

Studii: Doctor in Drept, cu teza de doctorat Conceptul de crima internationala: abordari conventionale si dezvoltari jurisprudentiale, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (2014); master in drept, Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene – Universitatea Paris I Pantheon – Sorbona (2001); licentiata in Drept, Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene – Universitatea Paris I Pantheon – Sorbona (2000).

Activitate profesionala: Avocat definitiv in Baroul Bucuresti din anul 2003, din 2004 avocat asociat al Societatii Civile de Avocati „Bulai si Asociatii”. Din anul 2008 este asistent universitar la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, in prezent lector in cadrul Departamentului de Drept public.

Publicatii: A publicat mai multe articole in reviste de specialitate, sinteze de jurisprudenta si caiete de seminar; dintre cartile publicate, amintim monografia cu tema Crima internationala: abordari conventionale si dezvoltari jurisprudentiale, Ed. Universul Juridic, 2016, si cursul Drept international umanitar si al refugiatilor, Ed. Hamangiu, 2024.

actualizat ianuarie 2024

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Crima internationala - Deteseanu

Crima internationala

Abordari conventionale si dezvoltari jurisprudentiale
45,00 RON