Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept civil. Teoria generala a obligatiilor. Sinteze. Jurisprudenta. Grile

Sinteze. Jurisprudenta. Grile
ISBN/ISSN: 978-606-27-1277-8
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 49,00 RON
44,10 RON
Disponibilitate: Rezerva cartea si noi o livram cand intra in stoc

Prin prezenta lucrare s-a urmarit structurarea intuitiva a materiei teoriei obligatiilor civile, prin expunerea configurativa a notiunilor si a sferei lor de aplicare, atat pe plan teoretic, cat si pe plan practic.  

Solutiile jurisprudentiale relevante prezentate in cadrul fiecarei institutii, dar si testele grila inserate contribuie la asimilarea informatiei si la verificarea cunostintelor juridice acumulate.

Materialul redat in acest curs corespunde programei din planul curricular al facultatilor de drept si vine in sprijinul studentilor, masteranzilor si a practicienilor dreptului. Totodata, lucrarea se adreseaza si absolventilor facultatilor de drept ce cauta o sintetizare a materiei obligatiilor civile, in vederea sustinerii examenului de licenta sau a examenelor de admitere in profesiile juridice.

Aplicarea si interpretarea normelor juridice aferente teoriei generale a obligatiilor civile trebuie sa aiba drept inceput cunoasterea si intelegerea lor. Modul de prezentare a informatiilor necesare atingerii acestui obiectiv trebuie sa faciliteze acest demers, astfel incat cititorul sa inteleaga clar si exact domeniul de aplicare a normelor juridice analizate.

Detalii tehnice
Data Aparitiei23 iul. 2019
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini416
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata