Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Violeta Slavu

Studii. Absolventa a Facultatii de Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 1997. Absolventa de master cu specializare in domeniul Drept comunitar in anul 2006, la Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti. Doctor in Drept in anul 2007, titlu obtinut in cadrul Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” – Academia Romana, sub indrumarea regretatei dnei prof. univ. dr. Otilia Calmuschi.

Activitate profesionala. Avocat in cadrul Baroului Bucuresti din anul 1997. Activeaza in invatamantul universitar din acelasi an, debutand ca preparator. In prezent, este conferentiar universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.

Publicatii. Autoare a peste 25 studii si articole publicate in reviste de specialitate. Participanta la mai multe conferinte si seminarii nationale si internationale avand ca obiect diverse teme juridice. Printre lucrarile publicate: Protectia dreptului de autor (Ed. Renaissance, Bucuresti, 2011), Dreptul proprietatii intelectuale – sinteze, intrebari de verificare a cunostintelor, teste tip grila, (Ed. Hamangiu, Bucuresti, 2017), Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice – Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Drept procesual penal (coautor – Ed. Hamangiu, ed. a 5‑a 2018, ed. a 6-a 2020), Drept civil. Teoria generala. Subiectele de drept civil, doua editii 2017 și 2021; Brevetul european cu efect unitar (Revista Romana de Dreptul Proprietatii Intelectuale nr. 2/2014).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Drept civil. Teoria generala. Subiectele de drept civil-Slavu

Dreptul proprietatii intelectuale

• sinteze • intrebari de verificare a cunostintelor • teste tip grila
47,00 RON
Indisponibila
Imagine Teste grila pentru examene de an. Editia a 3-a

Teste grila pentru examene de an. Editia a 3-a

Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Drept procesual penal
47,20 RON