Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Buletinul jurisprudentei. Repertoriu anual 2022

ISBN/ISSN: 1583-6886_2022
Editura: Hamangiu
180,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Prezentul volum continua o traditie – neintrerupta de 23 de ani – de publicare anuala a Buletinului Jurisprudentei Curtii de Apel Cluj, un proiect prin care ne propunem sa contribuim la cunoasterea si unificarea practicii judiciare.

La fel ca si in anii anteriori, Buletinul pune la dispozitia celor interesati – teoreticienilor si practicienilor dreptului, dar si, in special, cetatenilor – o sinteza a celor mai relevante hotarari din anul 2022 ale Curtii de Apel Cluj, in materia dreptului substantial si a celui procesual, in domeniile de baza ale dreptului, civil si penal, in litigiile cu profesionisti si in insolventa, in domeniul dreptului administrativ si fiscal, in litigiile de munca si asigurari sociale.

In vederea realizarii, efortul de selectie a vizat, cu precadere, hotarari reprezentative la nivelul unei instante cu traditie in fixarea unor repere jurisprudentiale.

Multumesc colegilor judecatori ai Curtii de Apel Cluj pentru disponibilitatea si efortul de a participa la selectia si elaborarea acestei noi culegeri de jurisprudenta. Speram ca ea sa fie utila in primul rand colegilor avocati si procurori, dar si cetatenilor care sunt beneficiarii justitiei, ca serviciu public.

Judecator Dana-Cristina Girbovan
Presedintele Curtii de Apel Cluj 

Detalii tehnice
Data aparitiei20 nov. 2023
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini768
Format165x235 mm
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si