Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Constantin Hamangiu 1867-1932

ISBN/ISSN: 978-606-678-189-3
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 38,50 RON
35,00 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

In cultura juridica a unei natiuni exista personalitati cu vocatie calauzitoare. In jurul lor se construiesc scoli, se fundamenteaza idei si se plamadesc valori. Pentru cultura juridica romaneasca o astfel de personalitate este Constantin Hamangiu. Magistrat desavarsit si intelectual autentic, a lasat in urma o opera vasta, ce ocupa astazi rafturile multor biblioteci juridice.

La peste opt decenii de la disparitia sa, cartea aceasta isi propune sa recupereze o buna parte din fragmentele unei vieti prea putin cunoscute pana acum. Urmarind evolutia si destinul omului Constantin Hamangiu, cartea reprezinta si o excelenta incursiune in epoca, cu pasaje si descrieri interesante din lumea universitara si magistratura romaneasca a primei parti de secol XX. Cititorul de astazi va descoperi cu uimire unele lucruri care s-au schimbat intre timp, dar si multe care au ramas la fel.

Detalii tehnice
Data Aparitiei24 oct. 2013
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini344
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR
Indisponibila
Drept administrativ. Vol. II - Mata

Drept administrativ. Volumul II

Activitatea administratiei publice. Domeniul public. Contenciosul administrativ. Raspunderea administrativ-contraventionala
40,00 RON 36,00 RON