Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Raluca Papadima

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene in anul 2003. Este titulara unui master cu specializarea Dreptul Afacerilor de la Universitatea Paris 2 Panthéon-Assas (2004) si a unui master cu specializarea Dreptul Afacerilor si Guvernanta Corporativa de la Universitatea Harvard (2006). A obtinut titlul de doctor in drept la Universitatea Paris 2 Panthéon-Assas in anul 2017 cu teza „Convergenta in materia dreptului aplicabil societatilor cotate la bursa din Uniunea Europeana”. Teza a fost distinsa cu premiul II la categoria „Cea mai buna teza de doctorat” (sectiunea Stiinte sociale) in cadrul Premiilor anuale ale Senatului Universitatii din Bucuresti, editia I (2017).

Este avocat membru in Barourile Bucuresti (2004), Paris (2006) si New York (2007). In prezent profeseaza in Statele Unite ale Americii si in Romania, fiind specializata in tranzactii si litigii cu o componenta internationala. A lucrat 12 ani ca avocat specializat in Fuziuni si Achizitii in cadrul societatilor de avocatura Linklaters (Bucuresti si Paris), Latham & Watkins LLP (New York) si Greenberg Traurig LLP (New York). Are de asemenea o bogata experienta in domeniul arbitrajului comercial, fiind arbitru inregistrat pe lista Curtii Internationale de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Presedintele Asociatiei Vindobona pentru Promovarea Arbitrajului in Romania.

Este profesor asociat la Facultatea de Drept si Facultatea de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii din Bucuresti, precum si la Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene (un program de dubla licenta in drept intre Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne si Universitatea din Bucuresti). A predat numeroase cursuri si seminare de Dreptul afacerilor, Dreptul societatilor comerciale si Dreptul contractelor (francez, roman, american, european si international). Este autoare a numeroase articole si carti, publicate in reviste si la edituri de prestigiu din Romania si din strainatate. A obtinut premiul I la categoria „Profesorul asociat al anului” (sectiunea Stiinte sociale) in cadrul Premiilor anuale ale Senatului Universitatii din Bucuresti, editia I (2017).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina