Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Creditul bancar. De la teorie la practica

ISBN/ISSN: 978-973-115-677-4
Editura: C.H. Beck
24,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
  In aceasta lucrare sunt evidentiate aspectele de fond ale unui produs bancar extrem de complex si in plina ascensiune – Creditul Bancar, printr-o abordare interdisciplinara, gratie conexiunilor acestuia cu toate domeniile, in special, juridic si economic.
  Sunt supuse analizei noastre repere generale privind creditul, tehnica angajarii acestuia, riscurile care insotesc frecvent acest produs bancar, dimensiunea contabila a creditului bancar. Abordarea acesteia releva cu prisosinta complexitatea acestui produs, intregeste intelesul acestuia de categorie economico-financiara. Pentru juristul de rand, se releva dimensiunea practica, a inregistrarii si evidentierii, pe varietati de credite, pe categorii de clientela si in varii situatii.
  Lucrarea are, in egala masura, valente teoretice si practice, utile in activitatea oricarei persoane si se adreseaza unei arii largi de beneficiari – teoreticieni si practicieni din toate domeniile, in special, juridic si economic, putand constitui un indrumar in activitatea acestora.

Detalii tehnice
Data aparitiei09 dec. 2009
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini224
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Rada Postolache