Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Activitatea bancara. Sisteme, operatiuni si practici

ISBN/ISSN: 978-606-18-0319-4
Editura: C.H. Beck
44,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Prezenta lucrare reuseste sa surprinda comprehensiv aspectele teoretice ale evolutiei bancare.

Din cuprins
Continutul sau cuprinde aspecte legate de particularitatile sistemelor bancare din diferite tari, tipurile de institutii financiar-bancare, rolul bancilor in economie, competitia bancara, specificul organizarii si derularii activitatii bancare, caracteristicile operatiunilor si tehnicilor bancare, elemente de informatica bancara, precum si aspecte legate de istorie si cultura bancara. Abordarea activitatii bancare este realizata atat la nivel microeconomic, cat si la nivel macroeconomic.

Puncte forte
Lucrarea se doreste a fi un instrument de aprofundare a cunostintelor in domeniul activitatii bancare.

Despre autor
Licentiat in stiinte economice (Iasi, 1999), este conferentiar universitar in cadrul Departamentului de Finante, Moneda și Administratie Publica, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi.

Este doctor in Finante din anul 2008, in urma sustinerii tezei cu titlul „Banca centrala si mediul economic”. In perioada martie 2011 – ianuarie 2013 a fost bursier postdoctorand in cadrul Academiei Romane și a sustinut public dizertatia cu titlul „Criza și reglementarea financiar-bancara”.

A urmat cursuri si stagii de documentare in domeniul financiar-bancar si al administratiei publice la University of Florida, Gainsville (2011), University of Michigan-Flint, School of Management (2009, 2010), University of California, Anderson School of Management, Los Angeles (2009) SUA, Universidad de Sevilla, Spania (2009), Universidade de Coimbra, Portugalia si Konstanz Universität, Germania (2005), Nottingham Trent University, Marea Britanie (2002), Université Pierre Mendès France, Grenoble, Franta (2001), Universidad Carlos III si Instituto Nacional de Administracion Publica, Madrid, Spania (2000).

Public tinta
studenti ai facultatilor de economie, in special cei care urmeaza specializarile de „Finante si banci”, practicieni din banci si persoane interesate in aprofundarea si largirea cunostintelor in domeniul bancar.

Pentru o analiza completa recomandam consultarea celor doua editii simultan!

Detalii tehnice
Data aparitiei19 feb. 2014
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini368
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Drept bancar. Studii
Indisponibila
Imagine Summa fiscalis. Tratat de drept fiscal si financiar public - editia a 3-a revizuita si adaugita

Summa fiscalis. Tratat de drept fiscal si financiar public - editia a 3-a revizuita si adaugita

Drept pozitiv roman si comunitar. Raportul juridic. Teoria legii fiscale. Teoria sarcinilor fiscale. Impozitul pe venit. Impozitul pe profit. Taxa pe valoare adaugata
120,00 RON 120,00 RON
Indisponibila
Imagine Curs de drept financiar. Editia a 2-a

Curs de drept financiar. Editia a 2-a

editia a 2-a, revazuta si adaugita
43,30 RON