Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Dorel Herinean

Studii: Este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, iar in prezent este doctorand in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti la disciplina Drept penal.

Activitate profesionala: Este avocat in Baroul Bucuresti, in cadrul formei de exercitare proprii (Herinean Dorel – Criminal Defence), si activeaza exclusiv in domeniul dreptului penal, in special in materia criminalitatii economice. Este colaborator asociat la materia Drept penal – partea generala in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti si secretar de redactie al revistelor AUBD – Forum Juridic si Penalmente Relevant, fiind implicat si in alte proiecte internationale, iar din anul 2021 a fost ales ca expert Eurojust pe materia dreptului penal in cadrul EuroMed Justice Programme.

Publicatii: Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar (coautor), Ed. Hamangiu, 2022; Parchetul European. Reglementare. Controverse. Explicatii (coautor), Ed. Universul Juridic, 2021. Totodata, este autorul a numeroase materiale publicate in Analele Universitatii din Bucuresti – Seria Drept, AUBD – Forum Juridic, Caiete de Drept Penal, Revista de Dreptul Familiei, Curierul Judiciar, Revista Dreptul, Penalmente Relevant. 

Premii si distinctii: In anii 2020 si 2021 a primit premiul Revistei „Dreptul” pentru publicistica stiintifica in domeniul dreptului.

Actualizat aprilie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina