Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Pachet Drept penal. Partea generala. Curs pentru studentii anului II-2022

ISBN/ISSN: P-DP-PG-CSA2-22
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 282,00 RON
225,60 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Pachet Drept penal. Partea generala. Curs pentru studentii anului II contine:

1. Drept penal. Partea generala. Curs pentru studentii anului II. Editia a 3-a
autor Lavinia Valeria Lefterache

ISBN/ISSN: 978-606-27-1856-5 / 688 pag. / aparitie noiembrie 2021

Drept penal. Partea generala se adreseaza in principal studentilor din anul II de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti. Prezentarea institutiilor partii generale a dreptului penal se face in mod practic, cu numeroase exemple de interpretare a institutiilor juridice provenind din doctrina, dar si din jurisprudenta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a Curtii Constitutionale, a Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg sau a instantelor comunitare de la Luxembourg. Sunt, totodata, sintetizate dezbaterile teoretice generate de aplicarea si modificarea Codului penal, astfel incat cartea este destinata si acelora care doresc sa cunoasca evolutia dreptului penal, precum si modul de interpretare a institutiilor sale in spatiul juridic european.

La elaborarea editiei a 3-a a cursului Drept penal. Partea generala au fost avute in vedere deciziile obligatorii in aplicarea dispozitiilor Codului penal, pronuntate de Curtea Constitutionala si de completurile competente ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie in perioada scursa de la publicarea editiei anterioare.

2. Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar
autori Lavinia Valeria Lefterache, Cristian Mitrache, George-Alexandru Lazar, George Cristian Ioan, Dorel Herinean, Ionut-Gabriel Visinescu, Stefana-Iuliana Sorohan, Marius-Georgel Sima

ISBN/ISSN: 978-606-27-1976-0 / 392 pag. / aparitie aprilie 2022

Cartea Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar este destinata in primul rand studentilor din anul II, in vederea recapitularii cunostintelor teoretice, insa, prin numarul mare de scheme si intrebari recapitulative (peste 200 de scheme si peste 500 de intrebari tip grila de la examene, concursuri si din lucrari scrise la disciplina Drept penal – partea generala), este utila si celor care se pregatesc sa sustina un examen la aceasta materie.

3. Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 1 septembrie 2022 - Spiralat
autori Ioan-Paul Chis, Victor Vaduva

ISBN: 978-606-27-2122-0 / 704 pag. / aparitie septembrie 2022

Atat Codul penal, cat si Codul de procedura penala sunt insotite de o tabla de materii si un index alfabetic detaliat, care nu fac parte din textele oficiale, ci au fost intocmite de redactia Editurii Hamangiu, pentru a facilita orientarea si identificarea mai rapida a institutiilor/cuvintelor-cheie cautate.
Aceasta editie cuprinde modificarile aduse Codului de procedura penala prin Legea nr. 230/2022.
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare este tiparita in format A5 (145x205 mm), pe hartie ofset si este legata cu spira.

Detalii tehnice
Data aparitiei26 sept. 2022
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste, Legislatie