Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

George-Alexandru Lazar

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in anul 2013 si programul de Master de Drept Privat din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2016. In anul 2021 a obtinut titlul de doctor in drept cu teza intitulata Pedepsele aplicabile persoanelor juridice.

Activitate profesionala: Este judecator la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti (din 2015), colaborator extern al Departamentului de Drept penal al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, fiind titular de seminar la materia Drept penal – partea generala (din 2016), si secretar al revistei Analele Universitatii din Bucuresti – Seria Drept (din 2020).

Publicatii: Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar (coautor), Ed. Hamangiu, 2022; Poprirea. O tripla perspectiva – civila, fiscala si penala (coautor), Ed. Hamangiu, 2021; Executarea silita in temeiul contractelor de credit. Practica judiciara comentata (coautor), Ed. Universul Juridic, 2021; Sistemul sanctionator aplicabil persoanelor juridice, Ed. Universul Juridic, 2021; Raspunderea penala a persoanei juridice. O institutie transatlantica. De la evaluarea vinovatiei la aplicarea si executarea sanctiunilor (coordonator-coautor), Ed. Solomon, 2021; Raspunderea penala a persoanei juridice. Caiet de seminar (coautor), Ed. C.H. Beck, 2021; Admitere in magistratura si avocatura. Ghidul candidatului. Teste grila si minispete (coautor), Ed. Universul Juridic, 2019; Titlurile executorii, Ed. Universul Juridic, 2018. De asemenea, este autor al unor studii si articole publicate in reviste de specialitate.

Actualizat aprilie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina