Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

George-Alexandru Lazar

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in anul 2013 si programul de Master de Drept Privat din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2016. In anul 2021 a obtinut titlul de doctor in drept cu teza intitulata Pedepsele aplicabile persoanelor juridice.

Activitate profesionala: Este judecator la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti (din 2015), colaborator extern al Departamentului de Drept Penal al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, fiind titular de seminare la materia Drept penal. Partea generala (din 2016), si secretar al revistei Analele Universitatii din Bucuresti – Seria Drept (din 2020).

Publicatii: Poprirea. O tripla perspectiva – civila, fiscala si penala, Ed. Hamangiu, 2021; Executarea silita in temeiul contractelor de credit. Practica judiciara comentata (coautor), Ed. Universul Juridic, 2021; Sistemul sanctionator aplicabil persoanelor juridice, Ed. Universul Juridic, 2021; Inaplicabilitatea masurii preventive prevazute de art. 493 alin. (1) lit. a) C. pr. pen. cu privire la dizolvarea sau lichidarea persoanei juridice in procedura de insolventa, in Caiete de Drept Penal nr. 3/2020 (coautor); Titlurile executorii, parte din colectia „Biblioteca de Executare Silita”, Ed. Universul Juridic, 2018; Clarificarea notiunii de titlu executoriu notarial, in Revista Romana de Executare Silita nr. 4/2018 (coautor); Individualizarea pedepselor aplicabile persoanelor juridice, in Caiete de Drept Penal nr. 4/2018; Inopozabilitatea ca sanctiune de drept civil. Introducere. Context, in Revista Romana de Drept Privat nr. 4/2016.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina