Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

George-Alexandru Lazar

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in anul 2013 si programul de Master de Drept Privat din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2016. In anul 2021 a obtinut titlul de doctor in drept cu teza intitulata Pedepsele aplicabile persoanelor juridice.

Activitate profesionala: Este judecator la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti (din 2015), colaborator extern al Departamentului de Drept penal al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, fiind titular de seminar la materia Drept penal – partea generala (din 2016), si secretar al revistei Analele Universitatii din Bucuresti – Seria Drept (din 2020).

Publicatii: Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar (coautor), Ed. Hamangiu, 2022; Poprirea. O tripla perspectiva – civila, fiscala si penala (coautor), Ed. Hamangiu, 2021; Executarea silita in temeiul contractelor de credit. Practica judiciara comentata (coautor), Ed. Universul Juridic, 2021; Sistemul sanctionator aplicabil persoanelor juridice, Ed. Universul Juridic, 2021; Raspunderea penala a persoanei juridice. O institutie transatlantica. De la evaluarea vinovatiei la aplicarea si executarea sanctiunilor (coordonator-coautor), Ed. Solomon, 2021; Raspunderea penala a persoanei juridice. Caiet de seminar (coautor), Ed. C.H. Beck, 2021; Admitere in magistratura si avocatura. Ghidul candidatului. Teste grila si minispete (coautor), Ed. Universul Juridic, 2019; Titlurile executorii, Ed. Universul Juridic, 2018. De asemenea, este autor al unor studii si articole publicate in reviste de specialitate.

Este speaker in cadrul Conferintei nationale de popriri - 19-20 mai 2023, Bucuresti cu tema Sechestrul asigurator in dreptul procesual civil

Actualizat aprilie 2023

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina