Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Contracte civile speciale in noul Cod civil

Note de curs
ISBN/ISSN: 978-606-673-039-6
Pret de coperta: 39,00 RON
39,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Contracte civile speciale in noul Cod civil reprezinta o abordare sintetica a materiei contractelor speciale, prezentand variantele tipice ale celor mai importante contracte civile: contractul de vanzare, contractul de schimb, contractul de locatiune, contractul de antrepriza, contractul de mandat, contractul de imprumut, contractul de depozit, contractul de tranzactie.

Conceputa sub forma unor note de curs, lucrarea Contracte civile speciale in noul Cod civil se adreseaza in primul rand studentilor. Data fiind noutatea si importanta textelor legislative analizate precum si implicarea autorului in redactarea lor, cartea prezinta interes si pentru practicieni si mediul academic. Stilul concis si pragmatic este influentat si de calitatea de practician a autorului, confruntat ca avocat cu problemele practice ale aplicarii noului Cod.

nu recomand
este o lucrare inegala ca valoare si cantitate.
1)nu trateaza toate contractele
2)pe alocuri exagereaza cu informatia,in raport alte contracte sau chiar in cadrul acelui contract,pesemne uitand ca e curs universitar - incomplet.

adrian b | 15.02.2015 15:36
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (1/1)
este cea mai buna...la ora actuala
Raportat la ce este pe piata este cea mai buna tratare a contractelor. Majoritatea autorilor (chiar daca trateaza toate sau aproape toate contractele) - o fac prin simpla reluare a dispozitiilor din cod...pe ici - colo lipind cate o hotarare....Cursul dl Dinca este si practic...prezinta multe variante ale problemelor din diferite ipostaze...Lipsesc contractele de renta viagera si intretinere ...printre altele...dar nici pretul nu e unul ridicat....Recomand celor care chiar vor sa inteleaga aceasta materie - pentru restul fiind suficienta lecturarea codului ...
dragos daniel | 17.02.2016 22:26
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (1/0)
Detalii tehnice
Data aparitiei16 oct. 2013
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini308
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Razvan Dinca
Indisponibila
Proprietate intelectuala - Dinca, Ros, Speriusi-Vlad

Proprietate intelectuala

Respectarea drepturilor de autor. Proprietatea intelectuala in afaceri. Procesul civil si proprietatea intelectuala. Ilicitul din domeniul proprietatii intelectuale. Tehnologia, internetul si accesul la creatia intelectuala
69,90 RON
Indisponibila
Varietati de vanzare - Razvan Dinca