Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Mihail Udroiu

Este doctor in drept al Facultatii de Drept – Universitatea din Bucuresti, cu teza Administrarea probelor in procesul penal, sub coordonarea stiintifica a prof. univ. dr. Nicolae Volonciu.

Este judecator in cadrul Tribunalului Bucuresti (2002 - 2003, 2006 - prezent); Incepand cu 1 iulie 2013, este consilier al procurorului-sef DIICOT. A fost membru al Comisiei de elaborare a proiectului Legii pentru punerea in aplicare a Codului de procedura penala si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii procedural penale; membru al Comisiei de elaborare a proiectului Legii pentru punerea in aplicare a Codului penal si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii penale; membru al Comisiei de elaborare a proiectului noului Cod penal si al proiectului noului Cod de procedura penala (iulie 2007 - septembrie 2011); procuror (2003 - 2006); formator in cadrul Institutului National al Magistraturii la disciplina drept penal si drept procesual penal (2006 - prezent).

A publicat peste 60 de studii si articole in reviste de specialitate. Este autor al lucrarilor: Noul Cod penal – prezentare comparativa. Observatii. Ghid de aplicare. Legea penala mai favorabila (in colaborare cu Victor Constantinescu), 2014; Fise de drept penal. Partea generala, 2014; Fise de drept penal. Partea speciala, Bucuresti, 2014; Fise de procedura penala, Bucuresti, 2014; Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a 5-a, Bucuresti, 2011; Drept penal. Partea generala. Partea speciala, Bucuresti, 2011; Procedura penala. Partea generala. Partea speciala, 2011; Dictionar de drept penal si de procedura penala, Bucuresti, 2009. Coautor al lucrarilor: Tehnici speciale de investigare in justitia penala, Bucuresti, 2009; Protectia europeana a drepturilor omului si procesul penal roman. Tratat, Bucuresti, 2008; Conventia europeana a drepturilor omului si dreptul procesual penal roman, Bucuresti, 2007.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina