Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Fise de procedura penala. Partea generala. Partea speciala. Noul Cod de procedura penala

ISBN/ISSN: 978-606-673-314-4
80,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Intrarea in vigoare a noului Cod de procedura penala atrage dupa sine necesitatea conceperii unui instrument util si facil in asimilarea si recapitularea rapida a materiei esentiale pentru examenele consacrate din domeniu, dar si pentru dobandirea rapida a cunostintelor esentiale cu privire la noul Cod.

In acest context, fisele tematice se releva a fi instrumentul cel mai adecvat pentru asimilarea rapida a noii logici a procesului penal.

In cadrul fiselor tematice, prezentarea institutiilor de procedura penala (partea generala si partea speciala) este realizata schematic, clar si concis, reusind sa reuneasca toate cunostintele teoretice si practice esentiale la momentul intrarii in vigoare a noului Cod.

In structurarea materiei a fost avut in vedere ansamblul subiectelor date in ultimii cinci ani la examenele de admitere in barou, definitivat in avocatura, admitere in INM si magistratura, de capacitate ale magistratilor si de licenta din principalele centre universitare, adaptate la conditiile noului Cod de procedura penala.

Structura si grafica acestei carti sunt inedite si au fost special concepute astfel incat sa asigure acoperirea intr-un timp scurt a materiei. Fiecare fisa contine o parte teoretica si o parte practica, ce ofera atat informatii teoretice tehnice si precise, cat si principalele solutii jurisprudentiale ale instantelor romane incepand cu anul 1969 pana in prezent, care isi pastreaza valabilitatea si dupa data intrarii in vigoare a noului Cod de procedura penala.

De asemenea, fisele dedicate institutiilor de procedura penala cu o larga expunere practica sunt insotite de modele ale actelor procesuale relevante intalnite in cursul urmaririi penale, al camerei preliminare sau al judecatii, in scopul oferirii unei imagini complete a modului in care textele de lege se reflecta in practica, dar si al deprinderii metodologiei intocmirii acestora.

Astfel, lucrarea Fise de procedura penala. Partea genrala. Partea speciala permite oricarui cititor (student, masterand, doctorand, practician la inceput de cariera sau cu experienta) sa inteleaga rapid si sa asimileze facil procedura penala, astfel cum se prezinta aceasta in conditiile noului Cod de procedura penala.

CAND ?
Cand apare aceasta carte? am observat ca data aparitiei este aprilie 2014, ne puteti indica o data exact sau macar aproximativa ?
Multumesc
Alex | 07.04.2014 22:15
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
Slaba
Slaba cu greșeli si scumpă.
Cristi | 18.10.2014 22:08
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
cerere
Buna Cristi, ne poti indica unele greseli, te rog?
Corina | 20.10.2014 13:32
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
Detalii tehnice
Data aparitiei25 apr. 2014
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini495
Tip copertaCarte brosata