Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Juanita Goicovici

Studii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, in anul 2001. Este Doctor in drept al aceleiasi universitati, din anul 2008, cu teza Formarea progresiva a contractului, sub coordonarea prof. univ. dr. Liviu Pop. A mai efectuat urmatoarele stagii de pregatire si documentare: Collective Redress – National Report for Trans Europe Experts (2018), Mandatory Rules Concerning Consumer Protection – National Report (2016), Retractability of Consent in Private Law - proiect de cercetare postdoctorala (2010-2012).

Activitatea profesionala. Este cadru didactic la Facultatea de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, la disciplinele: Dreptul consumatorului, Contractele in dreptul consumului (master), Raspunderea civila pentru protectia datelor cu caracter personal (master), Contracte – evolutii si perspective (master). Domeniile sale de cercetare sunt: dreptul relatiilor dintre consumatori si profesionisti, RDGP – dreptul protectiei datelor personale si al inteligentei artificiale, dreptul contractelor de afaceri.

Publicatii. Dintre cartile publicate, amintim: Dreptul relatiilor dintre profesionisti si consumatori, Ed. Hamangiu, 2022; Creditele pentru consum si investitii imobiliare, Ed. CH Beck, 2014; Dictionar de dreptul consumului, Ed. C.H. Beck, 2010; Formarea progresiva a contractelor, Ed. Wolters Kluwer, 2009. A publicat, de asemenea, numeroase studii si articole in reviste de specialitate din Romania si din strainatate. 

Premii si distinctii: Premiul „Henri Capitant” pentru cea mai buna teza sau monografie juridica a anului 2009 pe teme de drept privat, acordat pentru cartea Formarea progresiva a contractului (Ed. Wolters Kluwer, Bucuresti, 2009), de catre Revista Romana de Drept Privat si Asociatia Henri Capitant – Romania, in colaborare cu Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR). 

Actualizat 7 martie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Dreptul relatiilor dintre profesionisti si consumatori

Formarea contractelor. Obligatia de informare si de consiliere. Practici comerciale incorecte. Publicitate inselatoare. Clauze abuzive. Garantia de conformitate. Raspunderea pentru conformitatea produselor
165,00 RON