Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Ioana Maria Costea

Este conferentiar universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, unde preda Drept financiar, Contencios financiar si fiscal si Fiscalitate europeana. De asemenea, este si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – avocat in Baroul Iasi.

In anul 2010 a obtinut titlul de doctor in stiinte juridice, cu teza de doctorat Complementaritate si subsidiaritate in combaterea evaziunii fiscale, sub coordonarea Profesorului Tudorel TOADER.

A publicat urmatoarele carti: Contenciosul financiar si fiscal. Note de curs, Ed. Hamangiu, 2022; Drept financiar. Note de curs, Ed. Hamangiu, 7 editii (ed. a 7-a, 2021); Evaziunea fiscala, Ed. Hamangiu, 2019, Controlul fiscal, Ed. Hamangiu, 2017; Fiscalitate europeana. Note de curs, Ed. Hamangiu, 2016; Inspectia fiscala. Ghid practic pentru persoanele juridice si fizice, Ed. C.H. Beck, 2014; Optimizarea fiscala. Solutii, limite, jurisprudenta, Ed. C.H. Beck, 2011; Combaterea evaziunii fiscale si frauda comunitara, Ed. C.H. Beck, 2010. A publicat, de asemenea, studii si articole in reviste nationale de prestigiu, in volume indexate in baze de date internationale.

actualizat mai 2022

 

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Drept financiar  Note de curs_Costea

Drept financiar. Note de curs

conform noului Cod fiscal si noului Cod de procedura fiscala
55,00 RON 49,50 RON
Indisponibila
Imagine Curs de drept financiar ed.2

Curs de drept financiar ed.2

editia a 2-a, revazuta si adaugita
43,30 RON 39,02 RON
Indisponibila
Imagine Drept financiar. Note de curs
Indisponibila
Imagine Optimizarea fiscala

Optimizarea fiscala

Solutii. Limite. Jurisprudenta
39,90 RON 35,91 RON