Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Ioana Maria Costea

Este conferentiar universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, unde preda Drept financiar, Contencios financiar si fiscal si Fiscalitate europeana. De asemenea, este si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – avocat in Baroul Iasi.

In anul 2010 a obtinut titlul de doctor in stiinte juridice, cu teza de doctorat Complementaritate si subsidiaritate in combaterea evaziunii fiscale, sub coordonarea Profesorului Tudorel TOADER.

A publicat urmatoarele carti: Drept financiar. Note de curs, Ed. Hamangiu, 9 editii, 2013-2024; Contenciosul financiar si fiscal. Note de curs, Ed. Hamangiu, 2022; Evaziunea fiscala, Ed. Hamangiu, 2019; Controlul fiscal, Ed. Hamangiu, 2017; Fiscalitate europeana. Note de curs, Ed. Hamangiu, 2016; Inspectia fiscala. Ghid practic pentru persoanele juridice si fizice, Ed. C.H. Beck, 2014; Optimizarea fiscala. Solutii, limite, jurisprudenta, Ed. C.H. Beck, 2011; Combaterea evaziunii fiscale si frauda comunitara, Ed. C.H. Beck, 2010. A publicat, de asemenea, studii si articole in reviste nationale de prestigiu, in volume indexate in baze de date internationale.

actualizat februarie 2024

 

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina