Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Radu Bufan

Studii. A absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante din cadrul Universitatii din Timisoara in anul 1979 si Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 1987. Din anul 1998 este Doctor in Drept al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, cu teza Reorganizarea judiciara si procedura falimentului, sub conducerea Prof. dr. h.c. Stanciu D. Carpenaru.

Activitatea profesionala. Este profesor universitar si conducator de doctorat la Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara, in materie de Fiscalitate, Dreptul insolventei, Drept fiscal european, Drept fiscal si contabil. Este fondator si administrator al Associated Business Advisors din Timisoara, avocat asociat in cadrul firmei de avocatura Motica & Asociatii, Timisoara, expert contabil – membru CECCAR, consultant fiscal, membru al Camerei Consultantilor Fiscali, membru al International Fiscal Association, fost Senior Manager al PricewaterhouseCoopers Romania – Regiunea de Vest, Presedintele IFA Romania (International Fiscal Association) (2012-2016) si membru in Colegiul de onoare al Revistei Romane de Dreptul Afacerilor.

Publicatii. A publicat peste 80 de carti, studii, articole si comunicari stiintifice, dintre care amintim: Tratat practic de insolventa, vol. I, ed. a 2-a, revizuita si adaugita – coautor si coordonator, (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut), Editura Hamangiu, 2022; Tratat de drept fiscal. Vol. I. Teoria generala a dreptului fiscal – coordonator si coautor, Ed. Hamangiu, 2016; Tratat de drept fiscal. Vol. II. Drept fiscal al Uniunii Europene – coordonator si coautor, Ed. Hamangiu, 2016; Tratat practic de insolventa – coautor si coordonator stiintific, Ed. Hamangiu, 2014, a efectuat controlul stiintific si revizia traducerii lucrarii Ghidul Directivelor europene privind TVA (autori Ben Terra, Julie Kajus), alaturi de Natalia Svidchi si de Florin Dobre.

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina