Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Natalia Svidchi

Studii: Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara (2008), studii postuniversitare de masterat (absolvite in anul 2010), specializarea Dreptul afacerilor, in cadrul aceleiasi unitati de invatamant. A obtinut titlul stiintific de Doctor in drept cu teza Regimul fiscal al platilor de dobanzi, sub indrumarea conducatorului de doctorat Prof. univ. dr. Radu Bufan.

Activitate profesionala: avocat in cadrul Baroului Timis, incepand cu anul 2013; asistent de cercetare in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea de Vest din Timisoara (2022), domeniul de cercetare fiind reprezentat de dreptul fiscal intern, international si al U.E. In perioada 2014-2021, in calitate de cadru didactic asociat, a sustinut cursuri si/sau seminare la Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, in cadrul unor programe de masterat, la discipline de fiscalitate si drept fiscal. In prezent, preda disciplinele de Drept fiscal si contabil si EU fiscal law in cadrul programelor de studii de masterat Dreptul afacerilor si European Union Law.

Activitate stiintifica: A contribuit la revizuirea si controlul stiintific a traducerii in limba romana a lucrarii de renume din materia TVA Ghidul Directivelor europene privind TVA, vol I ,elaborata de Ben Terra si Julie Kajus, dar si la elaborarea unor parti/capitole din Tratatul de drept fiscal vol. I si Tratatul de drept fiscal vol. II, coordonate de prof. univ. dr. Radu Bufan si publicate de Editura Hamangiu in anul 2016, respectiv in anul 2018. A fost, de asemenea, implicata in revizuirea comentariilor la Codul fiscal din anul 2012, iar in anul 2020 a contribuit la elaborarea unor comentarii punctuale la articole din cuprinsul Titlurilor I si II ale Codului fiscal. 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina