Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Jacques Malherbe

Este profesor emerit la Universitatea din Louvain-la-Neuve (UCL); membru corespondent al Academiei Regale de Jurisprudenta si Legislatie (Real Academia de Jurisprudencia y Legislación of Madrid) din Madrid; Doctor honoris causa al Universitatii Mayor de San Marcos din Lima, Peru.

Interesul sau pentru dreptul fiscal l-a adus pentru o perioada indelungata la conducerea Federatiei Internationale de Fiscalitate (International Fiscal Association) – ca vice-presedinte in Comitetul permanent stiintific. Participa frecvent ca arbitru in cauzele internationale ale Camerei de Comert Internationale (ICC). Este membru al Baroului din Bruxelles de peste 40 de ani si al Asociatiei Baroului American. De asemenea, este si membru al Consiliului de conducere al Asociatiei belgiene a avocatilor din domeniul dreptului fiscal [Board of the Belgian Association of Tax Lawers (BATL)].

A publicat numeroase carti si articole (peste 250) in domeniul dreptului comercial si fiscal, atat in calitate de autor, cat si in calitate de coautor, in reviste recunoscute in domeniu, precum European and Belgian Corporate Law, Belgian Income Tax and Corporate Law, International Taxation.

Este coordonator stiintific al lucrarii Tratat de drept fiscal. Volumul 2. Drept fiscal al Uniunii Europene si a adus cea mai importanta contributie partii care trateaza impozitarea directa.

actualizat mai 2018

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Tratat de drept fiscal. Volumul II. Drept fiscal al Uniunii Europene

Volumul 2. Drept fiscal al Uniunii Europene
129,00 RON