Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Alin Trailescu

Activitate: Asistent universitar la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Drept si Stiinte Administrative (2008- prezent); avocat in cadrul Baroului Timis (2008- prezent).

Studii: Doctor in drept; Masterat in Administratie Publica, in cadrul Facultatii de Drept si Stiinte Administrative , Universitatea de Vest din Timisoara (2010); Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Universitatea de Vest din Timisoara (2008).

Publicatii: Legea contenciosului administrativ. Editia a 2-a, 2014(impreuna cu Anton Trailescu); Raspunderea patrimoniala pentru actele administrative de autoritate nelegale, 2013; 11 articole in calitate de autor unic si 5 articole in calitate de coautor, dintre care amintim: Unele aspecte specifice actiunii in despagubiri pentru pagubele cauzate prin actele administrative de autoritate nelegale, in revista "Dreptul", nr. 1/2014; Unele consideratii in legatura cu raspunderea patrimoniala civila a persoanelor juridice in drept public pentru fapta proprie de a emite acte administrative vatamatoare, in revista "Dreptul" nr. 7/2013; Procedura atacarii hotararilor de validare sau invalidare a mandatului consilierilor locali ori al consilierilor judeteni (coautor), in revista "Dreptul" nr. 1/2010.

Actualizat - Noiembrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina