Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Achizitii publice - Principii - Proceduri - Operatiuni - Metodologie

ISBN/ISSN: 978-973-191-168-5
Pret de coperta: 39,00 RON
35,10 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere
  Cheltuirea banilor publici, atat a celor ce provin din bugetul de stat, cat si a celor ce provin din fonduri europene se face dupa reguli stricte, a caror cunoastere si respectare genereaza deseori probleme majore. Dificultatile inregistrate de Romania in absorbtia fondurilor europene se datoreaza, in buna masura, si necunoasterii procedurilor de achizitii publice, ce ingreuneaza si intarzie derularea proiectelor.
  In aceasta lucrare sunt expuse sistematizat si sintetic principiile, procedurile si operatiunile caracteristice achizitiilor publice, aducand un aport semnificativ la dezvoltarea cunoasterii acestui domeniu. Este prezentata – intr-o maniera concisa, clara si logica – metodologia de derulare a achizitiilor publice in acord cu cele mai noi reglementari nationale si europene in vigoare, oferind o imbinare optima intre rigurozitatea stiintifica, universitara si pragmatismul necesar abordarii cotidiene a achizitiilor publice de catre practicienii din domeniu. Cartea este deopotriva atat un util suport de curs, cat si un eficient instrument de lucru.
Detalii tehnice
Data Aparitiei18 ian. 2010
Categorie generalaStudii si monografii
Numar Pagini248
Tip copertaCarte brosata
DIN ACEEASI CATEGORIE
NOU
Drept administrativ. Manual practic. Introducere in dreptul administrativ. Institutii politico-administrative - Flavia Lucia Ghencea

Drept administrativ. Curs universitar. Manual practic Vol. I

Introducere in dreptul administrativ. Institutii politico-administrative
49,00 RON 44,10 RON
NOU
Actiunea in contencios administrativ_Dima

Actiunea in contencios administrativ

Comentarii, doctrina si jurisprudenta
70,00 RON 63,00 RON