Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Radu Chirita

In prezent este lector universitar doctor al Facultatii de Drept, Catedra de drept public, Universitatea Babes Bolyai, Cluj-Napoca si sef de Catedra a aceleasi facultati.

In anul 2007 a obtinut titlul stiintific de Doctor in drept constitutional, cu teza: Dreptul la un proces echitabil. De asemenea este membru al retelei “Oxford Reports on International Law in Domestic Courts”, coordonata de University of Oxford, membru in redactia softului legislativ “Legalis” si presedinte al Asociatiei de studii in Dreptul constitutional si Drepturile omului.

A publicat: Drept constitutional. Drepturi si libertati.Caiet de seminar, 2013; Dreptul la viata privata si de familie. Jurisprudenta C.E.D.O. (coordonator), 2013; Pierderea proprietatii in favoarea statului. Jurisprudenta C.E.D.O.(coautor), 2012; Drept constitutional.Institutii si proceduri. Editia a II-a, 2012; Discriminarea in jurisprudenta C.E.D.O. (coautor), 2012; Arestarea si detentia in jurisprudenta C.E.D.O.(coautor), 2012; Conventia europeana a drepturilor omului. Comentarii si explicatii.Editia a II-a, 2008; The Legal Nature of the Right to Life. The Consequences of Voluntary Interference with Life, in „Philobiblon".

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina