Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Confidentialitate

ultima actualizare: mai 2018

Societatea LIBRARIILE HAMANGIU S.R.L., cu următoarele date de indentificare: Cod Unic de Înregistrare RO 16448133, înregistrată la Registul Comerțului cu nr. J40/8351/2004 și cu sediul în Strada Mitropolit Filaret, nr. 39-39A, sector 4, 051802, București - are ca obiect de activitate distribuirea cărților de drept - este înregistrată la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal nr. 12111/ 24.08.2009.

Înregistrarea pe site-ul www.hamangiu.ro necesită o adresă de e-mail validă și o parolă, ca cerință de securitate în vederea protejării datelor personale.

Puteți să vă modificați datele personale accesând contul dumneavoastră personal și puteți oricând solicita ștergerea datelor personale.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal, în contextual accesării și utilizării site-ului www.hamangiu.ro.

Dacă informațiile de mai jos nu corespund întrebărilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la marketing@hamangiu.ro. 

I. Respectarea legislației în vigoare

LIBRĂRIILE HAMANGIU S.R.L. se obligă să respecte legislația în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze datele dumneavoastră cu caracter personal, conform Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR nr. 679/2016) 

II. Categoriile de date cu caracter personal

Dacă sunteți client al site-ului, www.hamangiu.ro va prelucra date dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi: nume și prenume, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați www.hamangiu.ro, de exemplu comportamentul/ preferințele/ obișnuințele dumneavoastră în cadrul www.hamangiu.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextual înregistrării, creării contului de utilizator și plasării unei comenzi.

III. Scopul prelucrării

Dacă sunteți client al site-ului nostru www.hamangiu.ro, Librăriile Hamangiu prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
- pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și Librăriile Hamangiu, respectiv pentru validarea, prelucrarea, facturarea și expedierea comenzii plasate în site, informarea dumneavoastră asupra strării comenzii, organizarea returului de produs/e comandate. Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Librăriile Hamangiu, definit în cuprinsul Termenilor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract.

Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Librăriile Hamangiu.

- pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea de newslettere, alerte/e-mailuri, sms-urilor, fax sau/și a apelurilor telefonice.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, doar dacă alegeți să-l furnizați.

IV. Durata procesării datelor cu caracter personal:

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate de Librăriile Hamangiu atât timp cât aveți cont pe www.hamangiu.ro și/sau efectuați o comandă online sau telefonică. În cazul în care solicitați închiderea contului și ștergerea datelor cu caracter personal, Librăriile Hamangiu vor păstra doar datele solicitate de autoritățile române, date necesare pentru respectarea obligațiilor legale în relația cu Librăriile Hamangiu. Așadar, ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, www.hamangiu.ro va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de www.hamangiu.ro pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Librăriile Hamangiu poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Librăriile Hamangiu în desfășurarea activității prin intermediul site-ului: firmele de livrat (pentru detalii accesați Livrarea produselor), furnizori de servicii IT, furzinori și servicii de marketing, ori către autoritățile publice centrale/locale în situațiile:
- pentru administrarea site-ului;
- în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte faciliăți persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Librăriile Hamangiu prin intermediul instrumentelor de marketing și a www.hamangiu.ro;
- pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
- pentru statistică, testarea, cercetare și monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea continuă a site-ului nostru pentru o utilizare ușoară; - pentru transmiterea de newslettere personalizare în funcție de preferințele căutării dumneavoastră;
- atunci când autoritățile solicită, conform legislației;

VI. Drepturile Conform Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

dreptul la a fi informat cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către Librăriile Hamangiu, conform celor descrise în acest document.
dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. Acest lucru se poate realiza prin accesarea contului de utilizator sau printr-un e-mail la adresa: distributie@hamangiu.ro;
dreptul de a solicita corectarea/ modificarea datelor pe care le avem despre dumneavoastră. Acest lucru se poate realiza accesând contul dumneavoastră de utilizator sau printr-un e-mail la adresa: distributie@hamangiu.ro
dreptul de a șterge datele dumneavoastră, de a înceta prelucrarea sau colectarea datelor cu caracter personal. Acest lucru se poate realiza printr-un e-mail la adresa: marketing@hamangiu.ro
dreptul la a opri comunicările de marketing prin newsletter și/sau e-mail sau prin telefon, în orice moment și fără nicio justificare. Acest lucru se poate realiza prin accesarea link-ului de la sfârșitul oricărui mail de acest tip, precum și printr-o solicitare la adresa: marketing@hamangiu.ro.
dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră la un alt furnizor de servicii, printr-un e-mail la adresa: distributie@hamangiu.ro
dreptul de a semnala autorităților încălcarea drepturilor prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal nr. 679/2016 (GDPR). Autoritatea de reglementare în România este: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: marketing@hamangiu.ro sau printr-o cerere scrisă, datată și semnată, către Librăriile Hamangiu SRL la adresa poștală: Strada Mitropolit Filaret, nr. 39-39A, Sector 4, București.

VII. Mesajele de marketing: newsletter, alerte, sms

În momentul în care, Membrul / Cumpărătorul / Clientul își creaza un Cont pe Site sau se înscrie la Newsletter, acceptând Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate, acesta are dreptul de a-și exprima acordul cu privire la primirea de newsletter din partea Librăriilor Hamangiu sau să participe la concursurile organizate de Vânzător.

Datele preluate de la Membru/ Cumparator/ Client în scopul expedierii newsletterelor, alertelor sau SMS-urilor, pot si vor fi folosite de către Librăriile Hamangiu în limitele acestei politici. Librăriile Hamangiu nu promoveaza SPAM-ul.

Renunțarea la primirea newsletterelor de către Membru sau Cumpărator sau Client se poate face în orice moment, folosind legătura special destinată din cadrul oricărui newsletter sau printr-un e-mail la adresa: marketing@hamangiu.ro

Librăriile Hamangiu SRL va trimite mesaje de marketing doar dacă dumneavoastră v-ați dat acordul prin bifarea căsuței existente la Newsletter-ul site-ului www.hamangiu.ro, atunci când vă creați cont de utilizator sau când accesați www.hamangiu.ro.

Alertele sunt mailuri informative, prin care vă anunțăm că v-ați creat cont pe www.hamangiu.ro sau despre starea comenzii (de exemplu: Comanda dumneavoastră de pe site-ul Librăriilor Hamangiu este în curs de livrare…).
Newsletterele trimise de Librăriile Hamangiu au ca scop informarea dumneavoastră privind noutățile și ofertele noastre. În orice moment, puteți vă puteți dezabona de la Newsletter-ul trimis de Librăriile Hamangiu. Dezabonarea se poate realiza astfel:

- accesând link-ul de dezabonare prezent în toate newsletterele noastre.
- printr-un email la adresa marketing@hamangiu.ro

VIII. COOKIE-uri

Site-ul www.hamangiu.ro utilizeaza cookie-uri cu scopul de a va oferi facilitate la navigare si la cumpărarea online.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre. Va rugăm sa citiți cu atenție informațiile următoare. Mai jos, vă prezentam detalii despre plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor folosite de site-ul www.hamangiu.ro.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, ne puteți contacta la marketing@hamangiu.ro

Ce este un cookie?

Un cookie este un fișier de mici dimensiuni, în general alcătuit din litere și cifre, care este descărcat în memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online – telefon mobil, tabletă etc), atunci când utilizatorul accesează un site web. Cookie-urile NU sunt virusi! Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa unui browser (de exemplu: Mozilla, Internet Explorer, Chrome) de către un webserver și este complet „pasiv” adică nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard-ul calculatorului dumneavoastră.

De exemplu, pe un calculator cu system de operare Windows și browser de internet Mozilla, cookie-urile stocate în calculator se regăsesc la următoarea locație: C:\Documente si Setari\[nume_de_utilizator]\DateleAplicatiilor\Mozilla\Firefox\Profiluri\[nume_profil].default\cookies.sqlite

Care este scopul utilizarii cookie-urilor:

Librăriile Hamangiu, în site-ul www.hamangiu.ro, utilizează cookie-urile cu scopul de a afișa conținut, a ști dacă aveți deja creat un cont client, în felul acesta nefiind necesar să reintroduceți anumite informații de fiecare dată când intrați pe site și pentru a păstra produsele din coșul de cumpărături atunci când vă reîntoarceti în site să adăugați o altă carte.

De asemenea, www.hamangiu.ro folosește cookie-uri pentru a personaliza vizita dumneavoastră. Utilizăm cookie-uri strict în scopul de a îmbunătăți navigarea și funcționalitatea site-ului, precum și adaptarea acestuia la nevoie clienților. www.hamangiu.ro folosește cookie-uri de sesiune care nu se salveaza în calculatorul dumneavoastră și care sunt înlăturate odată cu închiderea browswer-ului în care este deschis site-ul.

Puteți alege să nu acceptați folosirea cookie-urilor, dar anumite functionalități ale site-ului, care depin de acestea nu vor mai fi disponibile, cum ar fi: coșul de cumparaturi, lista de dorințe, plasarea recenziilor etc. În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dumneavoastră și să configurați browserul pe care îl folosiți, aveți la dispoziție setările browserului web. Vă rugăm să verificați:

Setări cookie în Internet ExplorerInternet Explorer;
Setări cookie în Firefox – Firefox; 
Setări cookie în Chrome – Chrome; 
Setări cookie în SafariSafari;
Setări cookie în EdgeEdge;
Setări cookie în OperaOpera

Cookie-uri pe care le folosim:

cookie-uri analiză vizitatorilor: acest cookie ne informează dacă un utilizator a mai vizitat/ utilizat site-ul nostru anterior. Scopul acestor tipologii de cookie-uri sunt strict statistice.
cookie-uri pentru înregistrare: când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat.
• cookie-uri plasate de terți cu scopuri statistice și pentru realizarea newsletterelor informative și/sau personalizare în funcție de preferințele cumpărătorului/ utilizatorului:

Google Analytics: este un instrument folosit de Google pentru analiza comportamentului web a utilizatorilor de Internet. Acest instrument îl folosim și noi doar cu scop de informare și pentru a cunoaște mai bine interesele și nevoile de informare ale utilizatorilor/clienților noștri. Mai multe informații cu privire la politica de confidențialitate, puteți găsi aici: https://policies.google.com/privacy/update, inclusiv modul în care puteți împiedica monitorizarea acestui tip de cookie prin instalarea unei extensii în browser: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

InboxTarget: este o soluție completă de marketing, cu accent pe automatizare marketing și retargeting. Termenii și condițiile folosiți de partenerul nostru pot fi consultate aici: https://inboxtarget.ro/static/termeni-conditii.html

Pentru setările cookie-urilor folosite de terți, puteți consulta și: http://www.youronlinechoices.com/ro/

(!) Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre.

Putem actualiza această Politică din când în când și vom aduce la cunoștința dumneavoastră noile modificări, aici, pe pagina noastră www.hamangiu.ro sau în cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și v-ați dat consimțământul să vă notificăm.

Vă rugăm să consultați periodic Politica noastră de Confidențialitate și Termenii și Condițiile.