Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Recuperare extrateritoriala a creantelor fiscale

ISBN/ISSN: 978-973-115-926-3
Editura: C.H. Beck
Pret de coperta: 37,90 RON
34,11 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

   Lucrarea "Recuperarea extrateritoriala a creantelor fiscale" are ca obiect al analizei recuperarea extrateritoriala de catre state a creantelor fiscale impotriva contribuabililor, incercand sa surprinda cele mai importante aspecte juridice pe care aceasta le ridica, iar, acolo unde este cazul, sa reliefeze particularitatile sale intr-o maniera comparativa cu cele specifice procedurii recunoasterii si executarii silite a hotararilor judecatoresti straine potrivit reglementarilor de drept international privat.

   Studiul suscita interes nu doar prin noutatea subiectului, ci si prin aspectele deosebite de ordin stiintific si practic pe care le ridica, fiind un instrument util atat pentru autoritatile romane (legislative, fiscale sau judecatoresti) implicate in procesul de creare sau aplicare a legislatiei specifice din domeniu, cat si pentru avocatii, juristii si contribuabilii care sunt interesati sa cunoasca diferitele aspecte ce pot deveni incidente atunci cand se pune in discutie recuperarea extrateritoriala a unor creante fiscale.

Detalii tehnice
Data Aparitiei22 aug. 2011
Categorie generalaStudii si monografii
Numar Pagini216
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si

Summa fiscalis. Tratat de drept fiscal si financiar public - editia a 3-a revizuita si adaugita

Drept pozitiv roman si comunitar. Raportul juridic. Teoria legii fiscale. Teoria sarcinilor fiscale. Impozitul pe venit. Impozitul pe profit. Taxa pe valoare adaugata
120,00 RON 108,00 RON
DE ACELASI AUTOR
Indisponibila
Imagine Tratat de contencios fiscal