Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Recuperare extrateritoriala a creantelor fiscale

ISBN/ISSN: 978-973-115-926-3
Editura: C.H. Beck
37,90 lei
34,11 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

   Lucrarea "Recuperarea extrateritoriala a creantelor fiscale" are ca obiect al analizei recuperarea extrateritoriala de catre state a creantelor fiscale impotriva contribuabililor, incercand sa surprinda cele mai importante aspecte juridice pe care aceasta le ridica, iar, acolo unde este cazul, sa reliefeze particularitatile sale intr-o maniera comparativa cu cele specifice procedurii recunoasterii si executarii silite a hotararilor judecatoresti straine potrivit reglementarilor de drept international privat.

   Studiul suscita interes nu doar prin noutatea subiectului, ci si prin aspectele deosebite de ordin stiintific si practic pe care le ridica, fiind un instrument util atat pentru autoritatile romane (legislative, fiscale sau judecatoresti) implicate in procesul de creare sau aplicare a legislatiei specifice din domeniu, cat si pentru avocatii, juristii si contribuabilii care sunt interesati sa cunoasca diferitele aspecte ce pot deveni incidente atunci cand se pune in discutie recuperarea extrateritoriala a unor creante fiscale.


Capitolul I. Introducere
Capitolul II. Cadrul legislativ al recuperarii extrateritoriale a creantelor fiscale: origini, evolutie si perspective
Sectiunea 1. Consideratii preliminare
Sectiunea a 2-a. Recuperarea extrateritoriala a creantelor fiscale sub imperiul legislatiei Uniunii Europene
Sectiunea a 3-a. Scurte comentarii referitoare la recuperarea extrateritoriala a creantelor fiscale sub imperiul conventiilor la care România este parte
Capitolul III. Concluzii

Detalii tehnice
Data Aparitiei 22 aug. 2011
Categorie generala Studii si monografii
Numar Pagini 216
Format Carte brosata
De acelasi Autor
Indisponibila
Imagine Tratat de contencios fiscal