Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Marius Balan

Este lector doctor la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, unde preda cursuri de Drept constitutional si institutii politice (din 2000) si de Drept constitutional european (din 2012). Din anul 2012 este si prodecan al Facultatii de Drept.

Este licentiat in Drept (1989) la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si doctor in Drept din 1999 (disciplina: Drept international public), Universitatea „Babes-Bolyai”, Cluj (indrumator: prof. dr. Martian Niciu; teza: „Statutul minoritatilor nationale si dreptul international public. Raportul dintre dreptul intern si dreptul international in aceasta problema”).

Ultima lucrare importanta: Statutul minoritatilor nationale, Editura Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, 2013. A publicat 4 carti (de autor sau in colaborare) si peste 50 de studii si articole. A tradus din germana lucrari de Carl Schmitt si Bernd Rüthers.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Drept constitutional si institutii politice. Vol. 1. Teoria generala a statului si a constitutiei. Constitutia romana in context european

Vol. 1. Teoria generala a statului si a constitutiei. Constitutia romana in context european
80,00 RON