Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Andra Roxana Trandafir

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 2007, programul de Master in Drept penal fundamental la Facultatea de Drept a Universitatii Montpellier I in anul 2008, Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice in anul 2012 si studii postdoctorale la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul. In anul 2011 a obtinut titlul de doctor in drept la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Activitate profesionala: Este conferentiar universitar la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si prodecan al acestei Facultati. De asemenea, este avocat in cadrul Baroului Bucuresti, membru in Board-ul Societatii Europene de Criminologie, director editorial al revistei Analele Universitatii din Bucuresti – Seria Drept, secretar general al Asociatiei Henri Capitant a Prietenilor Culturii Franceze – Romania si reprezentant al Romaniei in cadrul „Grupului Partener al Institutului Max Planck pentru Criminologie in Balcani”, stabilit cu Universitatea din Zagreb.

Publicatii: Este autoare a numeroase articole publicate in tara si in strainatate, precum si autoare a lucrarilor: Poprirea. O tripla perspectiva – civila, fiscala si penala, Ed. Hamangiu, 2021; Raspunderea penala a persoanei juridice, Ed. C.H. Beck, doua editii, 2020, 2021; Protectia drepturilor fundamentale ale persoanelor juridice in jurisprudenta CEDO, Ed. C.H. Beck, 2015; Raspunderea penala a persoanei juridice. Jurisprudenta rezumata si comentata, Ed. C.H. Beck, 2013; Angajarea raspunderii penale a persoanei juridice, Ed. C.H. Beck, 2011. Dintre cartile publicate in coautorat, mentionam Suete culturale la Facultatea de Drept, 2018; Drept penal. Partea speciala II. Curs tematic, Ed. C.H. Beck, cinci editii, 2016, 2018, 2019, 2020, 2021; Autoritatea parinteasca. Intre maretie si decadere, 2018;  Codul de procedura penala. Comentariu pe articole, Ed. C.H. Beck, trei editii, 2015, 2017, 2020. A tradus si coordonat traducerea lucrarii Omul criminal, autor Cesare Lombroso, Ed. Hamangiu, 2021

Este speaker in cadrul Conferintei nationale de popriri - 19-20 mai 2023, Bucuresti cu tema Penalul si insolventa, o poveste fara sfarsit. HP nr. 1/2020 si poprirea asiguratorie penala, tema sustinuta impreuna cu  Marian Badescu.

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Drept penal. Partea speciala. Editia a 7-a - Cioclei, Rotaru, Trandafir

Drept penal. Partea speciala. Editia a 7-a

Culegere de teste grila pentru examenele de an, de licenta si de admitere in profesii juridice
44,90 RON
Indisponibila
Drept penal. Partea speciala. Editia a 6-a - Cioclei, Rotaru, Trandafir

Drept penal. Partea speciala. Editia a 6-a

Culegere de teste grila pentru examenele de an, de licenta si de admitere in profesii juridice
39,90 RON
Indisponibila
Drept penal. Partea speciala. Editia a 5-a - Cioclei, Rotaru, Trandafir

Drept penal. Partea speciala. Editia a 5-a

Culegere de teste grila pentru examenele de an, de licenta si de admitere in profesii juridice
36,90 RON 36,90 RON
Indisponibila
Drept penal. Partea speciala. Editia a 4 -a - Cioclei, Rotaru, Trandafir

Drept penal. Partea speciala. Editia a 4-a

Culegere de teste grila pentru examenele de an, de licenta si de admitere in profesii juridice
34,90 RON 34,90 RON