Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Sistemul sanctiunilor in dreptul international public

ISBN/ISSN: 978-606-18-0047-6
Editura: C.H. Beck
37,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea abordeaza o tema nu numai foarte importanta si actuala, dar si speciala, de un ascutit interes teoretic si mai ales practic, atat pentru societatea internationala in ansamblul sau, cat si pentru dreptul international care o guverneaza, precum si pentru ordinea juridica internationala si, intr-o anumita masura, pentru ordinea juridica nationala.

In lucrare sunt formulate puncte de vedere proprii, cu privire la probleme controversate, ca si critici pertinente asupra unor opinii doctrinare, dispozitii conventionale, precum si legi interne in domeniu. Alteori, autorul s-a raliat unor opinii exprimate in doctrina de specialitate, ceea ce releva o foarte buna cunoastere si intelegere a dreptului international public, in general, dar si a unor ramuri importante ale acestuia.

De asemenea, este de apreciat modul de structurare si tratare a problematicii examinate, incepand cu precizarea si delimitarea conceptelor, a notiunilor si fundamentul acestora, a termenilor precum si a conexiunilor si interactiunilor dintre ele.

Detalii tehnice
Data aparitiei19 iun. 2012
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini376
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Daniel Stefan Paraschiv