Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Optimizarea fiscala

Solutii. Limite. Jurisprudenta
ISBN/ISSN: 978-973-115-919-5
Editura: C.H. Beck
39,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

   Lucrarea "Optimizarea fiscala" a fost scrisa in dorinta de a prezenta solutiile fiscale optime pentru orice intreprinzator, ca dimensiune si domeniu de lucru, drept o analiza a optiunilor disponibile in mecanismul de afaceri, pornind de la forma de lucru, regimul fiscal si regimul contabil aplicabil pentru a propune variante plauzibile si economice.

   Radiografie a intregului sistem fiscal national - concepte, definitii, texte de lege, doctrina, jurisprudenta - si a interactiunilor cu legislatia comunitara, cartea puncteaza chestiuni privind marja de apreciere a administratiei fiscale, precum si libertatea contractuala si manageriala a contribuabilului - grupuri fiscale, societati offshore, microintreprinderi.

   O atentie deosebita a fost rezervata calificarii, impunerii si verificarii veniturilor persoanelor fizice, in lumina reglementarilor recente - activitate dependenta vs. independenta; metode indirecte de restabilire a veniturilor impozabile. De asemenea, este sintetizat un volum semnificativ de practica judiciara privind calificarea veniturilor fiscale, deductibilitatea cheltuielilor, deductibilitatea TVA, libertatile fundamentale in spatiul UE, creionand, astfel, un concept practic de optimizare fiscala - dreptul de a cauta si alege cea mai buna solutie fiscala.

Capitolul I. Consideratii introductive
Capitolul II. Concepte de lucru
Capitolul III. Optimizarea fiscala la nivel national
Capitolul IV. Optimizarea fiscala la nivel comunitar

Detalii tehnice
Data aparitiei31 aug. 2011
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini320
Tip copertaCarte brosata