Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Medierea - mijloc alternativ de solutionare a litigiilor comerciale internationale

ISBN/ISSN: 978-973-127-259-7
39,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea "Medierea "se impune prin originalitate, dar si prin rigurozitate, fiind rodul unei cercetari atente a unui valoros si impresionant material doctrinar si a reglementarilor nationale si internationale.

Sunt cuprinse opinii ale autoarei cu privire la natura juridica a medierii, in efortul de a delimita aceasta institutie de alte mijloace alternative de solutionare a litigiilor. In acelasi timp, lucrarea surprinde mecanismul de functionare a medierii in litigiile comerciale.

Nu lipsesc din paginile lucrarii analize cu privire la tipurile de mediere, principiile medierii, procedura acesteia, efectele medierii si, in special, la forta juridica a acordului rezultat in urma medierii.

Cartea "Medierea" se adreseaza deopotriva doctrinarilor si practicienilor si, cu prioritate, mediatorilor, si se impune nu numai prin rigurozitatea investigatiei stiintifice, prin proiectiile utile de drept comparat, prin investigarea instrumentelor internationale pertinente, ci si prin concluziile interesante, incitante si care invita la reflectie, cu atat mai mult cu cat autoarea are si calitatea de mediator.

Detalii tehnice
Data aparitiei16 feb. 2010
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini480
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Medierea in cauzele penale

Medierea in cauzele penale

cu referiri la Noul Cod de procedura penala
19,90 RON
Indisponibila
Imagine Medierea in Uniunea Europeana

Medierea in Uniunea Europeana

Stadiu si perspective
50,00 RON