Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Medierea - mijloc alternativ de solutionare a litigiilor comerciale internationale

Autor: Angelica Rosu
ISBN/ISSN: 978-973-127-259-7
39,00 lei
35,10 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Lucrarea "Medierea "se impune prin originalitate, dar si prin rigurozitate, fiind rodul unei cercetari atente a unui valoros si impresionant material doctrinar si a reglementarilor nationale si internationale.

Sunt cuprinse opinii ale autoarei cu privire la natura juridica a medierii, in efortul de a delimita aceasta institutie de alte mijloace alternative de solutionare a litigiilor. In acelasi timp, lucrarea surprinde mecanismul de functionare a medierii in litigiile comerciale.

Nu lipsesc din paginile lucrarii analize cu privire la tipurile de mediere, principiile medierii, procedura acesteia, efectele medierii si, in special, la forta juridica a acordului rezultat in urma medierii.

Cartea "Medierea" se adreseaza deopotriva doctrinarilor si practicienilor si, cu prioritate, mediatorilor, si se impune nu numai prin rigurozitatea investigatiei stiintifice, prin proiectiile utile de drept comparat, prin investigarea instrumentelor internationale pertinente, ci si prin concluziile interesante, incitante si care invita la reflectie, cu atat mai mult cu cat autoarea are si calitatea de mediator.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 16 feb. 2010
Categorie generala Studii si monografii
Numar Pagini 480
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Medierea in cauzele penale

Medierea in cauzele penale

cu referiri la Noul Cod de procedura penala
19,90 lei 17,91 lei
Indisponibila
Imagine Medierea in Uniunea Europeana

Medierea in Uniunea Europeana

Stadiu si perspective
50,00 lei 45,00 lei