Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Medierea in cauzele penale

cu referiri la Noul Cod de procedura penala
ISBN/ISSN: 978-606-180-009-4
Editura: C.H. Beck
19,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Medierea in cauzele penale este unica in publicistica juridica romaneasca, pentru prima data fiind tratata institutia medierii in materie penala, mai ales sub aspectele ei practice.

Autorul ca magistrat, care interpreteaza si aplica legea, face observatii pertinente si nuantate asupra acesteia, surprinzand necorelatii, inadvertente, atat cu privire la medierea pe latura penala, cat si pe latura civila a cauzei.

Mai mult, autorul nu se rezuma numai la aceasta privire critica, ci face si propuneri cu referire la modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, propuneri analizate si din perspectiva Noului Cod de procedura penala si a proiectului de lege de punere in aplicarea acestuia si de modificare si completare a unor acte normative care cuprind dispozitii procesuale penale.

Analizand medierea nu numai in planul dreptului intern, dar si in raport si de reglementarile europene in materie, lucrarea se constituie si ca un indemn adresat organelor judiciare in vederea punerii in aplicare a institutiei medierii.

Detalii tehnice
Data aparitiei13 feb. 2012
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini128
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si