Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept constitutional. Libertati publice. Caiet de seminar. Editia a 4-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-2208-1
Editura: Hamangiu
40,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Despre carte

Caietul de seminar Drept constitutional. Libertati publice, aflat la cea de-a patra editie, sintetizeaza elemente de teorie si aplicatii practice din sfera dreptului constitutional si a dreptului european al drepturilor omului. 
Lucrarea este structurata in 5 parti. Prima parte reda principalele teme dezbatute la cursul Drept constitutional. Libertati publice, din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, alaturi de resursele bibliografice relevante, iar partea a doua descrie modalitatea de evaluare a studentilor. Partea a treia cuprinde diverse modele de aplicatii practice, utile in aprofundarea fiecarei teme a cursului. Ca noutate, in aceasta editie sunt incluse, in partea a patra a caietului de seminar, intr-o maniera schematica, elemente de teorie care fundamenteaza aprofundarea si asimilarea eficienta a notiunilor din cadrul cursurilor.
Caietul de seminar se adreseaza studentilor de la Facultatea de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, ce urmeaza cursul omonim din planul de invatamant al anului II, scopul sau fiind acela de a facilita desfasurarea seminarelor la aceasta disciplina, dar este util, in egala masura, tuturor celor care studiaza materia drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului. 

Despre autori

Radu CHIRITA este conferentiar universitar la Facultatea de Drept, Catedra de drept public, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si avocat in Baroul Cluj.
Cristina TOMULET este asistent universitar doctor al Facultatii de Drept, Catedra de drept public, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.
Mihnea NOVAC este avocat in Baroul Cluj din anul 2016 si cadru didactic asociat la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.
Oana BUGNAR-COLDEA este cadru didactic asociat la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (2013) si avocat in cadrul SCPA Sergiu Bogdan & Asociatii.

Detalii tehnice
Data aparitiei14 feb. 2023
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini224
Format145x205 mm
Editiea 4-a
Tip copertaCarte brosata