Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Mihaela Cristina Mocanu

Este lector univ. dr. la Facultatea de Stiinte Juridice si Stiinte Economice, Universitatea Spiru Haret din Constanta, judecator in cadrul Curtii de Apel Constanta, specializat in materia litigiilor de munca si asigurarilor sociale, cu o activitate de peste 20 de ani in magistratura si de peste 8 ani ca si cadru didactic in cadrul mai multor facultati de stat si private. Autoare a mai multor culegeri de jurisprudenta, studii, comunicari publicate in volumele unor conferinte nationale sau internationale, comentarii a unor decizii de speta in revistele de specialitate.

Educatie si formare: studii universitare de doctorat, disciplina Drept procesual civil, Facultatea de Drept, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (2010-2013); studii universitare de masterat, disciplina Legislatie maritima, Universitatea Maritima din Constanta (2003-2005); Facultatea de Drept, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (1994-1998).

Experienta profesionala: lector universitar, Facultatea de Stiinte Juridice si Stiinte Economice, Universitatea Spiru Haret din Constanta (incepand cu octombrie 2016); cadrul didactic asociat Facultatea de Drept, Universitatea Ovidius din Constanta (2015-2017); lector universitar Facultatea de Drept, Universitatea Andrei Saguna din Constanta (2009-2014); judecator la Curtea de Apel Constanta (2018 – prezent), vicepresedinte al Tribunalului Constanta (2013-2018); presedinte de sectie la Tribunalul Constanta (2006-2013); judecator specializat in materie civila, litigii de munca si asigurari sociale.

Publicatii: Fond funciar. Practica judiciara recenta. Editia a 2-a,  Editura Hamangiu, Bucuresti, 2022; Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil, Editura Universul Juridic, Bucuresti, 2021 (coautor); Fond funciar. Practica judiciara recenta, Editura Hamangiu, Bucuresti, 2019; Dreptul muncii. Caiet de aplicatii si jurisprudenta, Editura Hamangiu, Bucuresti, 2019 (coautor);  Promisiunea de a contracta. Hotarari care sa tina loc de contract. Practica judiciara recenta, Editura Hamangiu, 2018; Culegere de jurisprudenta, 4 volume (Drept procesual civil, Drept civil, Contracte si Drept public), Editura Universul Juridic, 2018; Caile de atac de retractare in procesul civil, Editura Universul Juridic, Bucuresti, 2014; Jurisprudenta instantelor judecatoresti 2010-2011 in domeniul dreptului civil, penal, procesual civil si penal, familiei, comercial, muncii, contencios administrativ, vol. I, Editura Universitara, Bucuresti, 2012; Jurisprudenta instantelor judecatoresti 2007-2012 in domeniul dreptului bancar, vol. II, Editura Universitara, Bucuresti, 2012; Manual de procedura civila. Teoria generala cu trimiteri la Noul Cod de procedura civila, Editura Universitara, Bucuresti, 2012; autoare a mai multor studii, comunicari publicate in volumele unor conferinte nationale sau internationale, comentarii a unor decizii de speta in revistele de specialitate.

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Fond funciar - Mihaela Cristina Mocanu
-25%
Dreptul muncii - Mocanu, Drumea

Dreptul muncii. Caiet de aplicatii si jurisprudenta

Caiet de aplicatii si jurisprudenta
40,00 RON 30,00 RON
Indisponibila
Drept procesual civil Actele de procedura civila, Participantii la procesul civil, Caile de atac, Executarea silita, Proceduri speciale - Mocanu, Smarandi

Drept procesual civil

Actele de procedura civila, Participantii la procesul civil, Caile de atac, Executarea silita, Proceduri speciale
49,90 RON 49,90 RON
Indisponibila
Contracte - Mocanu

Contracte

Contractul de credit bancar, Raspunderea contractuala, Raspunderea delictuala, Asociatii
37,90 RON 37,90 RON
Indisponibila
Drept civil - Mocanu

Drept civil

Dreptul familiei, Bunuri, Carte funciara, Obligatii, Prescriptia extinctiva, Fond funciar
29,90 RON