Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Evelina Oprina

A absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative a Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” din Bucuresti in anul 1997. Doctor in drept din anul 2004.

In prezent, este conferentiar universitar la Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative a Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” din Bucuresti, unde preda dreptul procesual civil si la Masteratul „Cariera Judiciara” din cadrul aceleiasi universitati, unde preda dreptul executional civil.

Este si judecator la Tribunalul Ilfov, presedintele Sectiei Civile; redactor-sef la Revista Romana de Executare Silita; formator la Centrul National de Pregatire si Perfectionare a Executorilor Judecatoresti la disciplinele drept civil si drept procesual civil; cercetator asociat la Centrul de Studii de Drept European al Institutului de Cercetari Juridice „Andrei Radulescu” al Academiei Romane.

Printre ultimele lucrari publicate: Executarea silita – dificultati si solutii practice. Volumul 2, (coautor), 2017;  Executarea silita – dificultati si solutii practice. Volumul 1, (coautor), 2016;  Minispete. Vol. II. Drept procesual civil (coautor), 2016; Legea nr. 138/2014 pentru modificarea si completarea Codului de procedura civila. Modificarile aduse executarii silite (coautor), 2015; Executarea silita in procesul civil. ed. a IV-a, Ed. Universul Juridic, 2011; Codul de procedura civila adnotat cu dispozitii procedurale din Noul Cod civil si din legi speciale, decizii ale Curtii Constitutionale si decizii ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie (in colaborare), Ed. Rosetti International, 2011; Institutii de drept procesual civil – vol. I Teoria generala si vol. II Judecata in prima instanta. Caile de atac, Ed. Universul Juridic, 2010; articole, studii, comentarii, note.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina