Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Oana Laura Bugnar-Coldea

Studii: Este licentiata in drept la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai (2011), a absolvit cursul de master cu specializarea Stiinte Penale si Criminalistica, Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai (2012) si, in prezent, este doctorand in cadrul aceleiasi institutii.

Activitate profesionala: In prezent este cadru didactic asociat la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (2013) si avocat in cadrul SCPA Sergiu Bogdan & Asociatii.

Publicatii: Printre lucrarile publicate se numara: Drept constitutional. Libertati publice. Caiet de seminar (coautor);  Drept penal. Partea speciala. Infractiuni contra persoanei si contra infaptuirii justitiei (coautor); Consimtamantul victimei in cazul faptelor din culpa, in Caiete de drept penal nr. 1/2012; Pornografia infantila – legiuitorul european versus legiuitorul national, in Caiete de drept penal nr. 3/2014, Redeschiderea urmaririi penale ca urmare a plangerii formulate de inculpat impotriva ordonantei de clasare. Nelegalitate, consecinte si cai de atac, in Penalmente Relevant nr. 2/2017, Evaziunea fiscala vs. principiul subsidiaritatii, in Studii si Cercetari Juridice Europene, editia a 9-a, 2017; Notiunea de „operatiune fictiva” din perspectiva art. 9 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 241/2005. Scurt examen jurisprudential si un nou criteriu de delimitare a faptelor cu relevanta penala, Caiete de Drept penal nr. 4/2018; Curtea de Apel Cluj. Procurorul general nu are competenta de a infirma o solutie dispusa de procurori ai Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, in Penalmente Relevant nr. 2/2018; Infractiunile de evaziune fiscala: subiect activ general sau special?, in Studii si Cercetari Juridice Europene, editia a 11-a, 2019.

actualizat februarie 2023

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina