Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Cadastru si publicitate imobiliara

Culegere de practica judiciara
ISBN/ISSN: 978-973-115-548-7
Editura: C.H. Beck
20,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara  incearca sa raspunda unor intrebari fundamentale cu privire la publicitatea imobiliara, analizand intr-o maniera concreta principalele elemente ce alcatuiesc esenta acestei proceduri.

Astfel, cartea debuteaza cu o scurta expunere teoretica a notiunilor generale, sistematizata sub forma unor raspunsuri venite in intampinarea celor mai des intalnite intrebari din domeniu. Atat cititorii avizati, cat si cei neinitiati in domeniul juridic, vor regasi elemente comune ale publicitatii imobiliare si vor avea schema exacta a pasilor necesari in vederea indeplinirii ei.

Cea mai mare parte a lucrarii este constituita sub forma unei culegeri de practica judiciara, sintetizata, adnotata si comentata, reunind cele mai importante decizii, opere ale instantelor nationale, pronuntate din 1990 si pana in prezent, in care o pondere de aproximativ 50% revine hotararilor judecatoresti din ultimii 2-3 ani.

La finalul lucrarii sunt prezentate modele de cereri si actiuni, acestea incadrandu-se, prin aspectul lor dinamic, in sfera larga a documentelor ce pot fi utilizate in materia publicitatii imobiliare.

Detalii tehnice
Data aparitiei05 mai 2009
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini320
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Manuela Tabaras
DIN ACEEASI CATEGORIE - Jurisprudenta