Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Plangerile impotriva incheierilor de carte funciara

ISBN/ISSN: 978-606-522-434-6
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 26,00 RON
23,41 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

   In mediul juridic actual, in care executarea silita devine un instrument foarte folosit de creditori pentru recuperarea debitelor, iar garantiile ipotecare devin din ce in ce mai importante, plangerile impotriva incheierilor de carte funciara reprezinta o tipologie de litigii care ia amploare si dezvolta o varietate a situatiilor de fapt si chiar de drept.

   Culegerea de fata reprezinta o incercare de recapitulare a jurisprudentei foarte recente in materie, mai ales ca si legislatia s-a modificat nu cu mult timp in urma. Veti gasi aici cele mai frecvente probleme supuse controlului instantelor, dintre care le mentionam pe cele legate de caracterul necontencios al procedurii plangerii impotriva incheierii de carte funciara, calitatea procesuala a Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara, de competenta registratorului din cadrul biroului de carte funciara sau de notarea privilegiului constructorului.

Detalii tehnice
Data Aparitiei01 apr. 2011
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini272
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DIN ACEEASI CATEGORIE - Drept civil
-25%
In curand
Pachet Jurisprudenta obligatorie 2022
-15%
In curand
Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului civil. Actualizata 3 ianuarie 2022

Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului civil. Actualizata 3 ianuarie 2022

• deciziile Curtii Constitutionale • hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind dezlegarea unor chestiuni de drept • recursurile in interesul legii
70,00 RON 59,50 RON