Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta - actualizat 10 mai 2012

Drept civil.Drept procesual civil. Drept penal. Drept procesual penal
ISBN/ISSN: 978-973-87850-5-2
Editura: Juritest
55,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Prezenta lucrare constituie un instrument de lucru util pentru studentii si absolventii facultatilor de drept, ajutand la invatarea, fixarea si repetarea principalelor discipline din domeniul juridic.

Avand un continut complex, lucrarea cuprinde un numar de 3254 teste grila, structurate astfel: drept civil -1027 teste, drept procesual civil - 737 teste, drept penal - 667 teste, drept procesual penal - 823 teste. Fiecare test cuprinde 3 variante de raspuns, putand fi corecte doar una sau doua dintre variante.

Consideratia pe care o avem fata de beneficiari ne-a determinat sa procedam la reactualizarea lucrarii, luand in calcul atat modificarile legislative intervenite pana la data de 10 mai 2012, dar si hotararile si intentiile de includere partiala a dispozitiilor Noului Cod Civil in tematica concursurilor si examenelor ce se organizeaza in anul 2012.

In acest sens, la disciplina drept civil, dispozitiile Noului Cod Civil au fost reflectate in cuprinsul testelor ce se regasesc in cadrul primelor 3 capitole ale acestei materii, si anume: Aplicarea in timp a Noului Cod Civil, Bunurile si Actul juridic civil.


Autorul

Detalii tehnice
Data aparitiei01 iun. 2012
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini796
Tip copertaCarte brosata