Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste grila pentru admiterea in magistratura

editia a 5-a, revizuita si adaugita
ISBN/ISSN: 978-973-127-743-1
Pret de coperta: 45,00 RON
45,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

   Cartea Teste grila pentru admiterea in magistratura intentioneaza sa vina in sprijinul miilor de candidati ce se inscriu anual pentru examenul de admitere in magistratura, oferindu-le posibilitatea de a isi verifica cunostintele inaintea acestui examen prin parcurgerea unor teste grila create pe fiecare materie in parte - drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal - dupa modelul subiectelor date in anii anteriori.

   Cartea Teste grila pentru admiterea in magistratura contine aproximativ 1300 de grile, unele dintre raspunsuri fiind insotite de explicatii suplimentare, trimiteri la deciziile ICCJ pronuntate in recursurile in interesul legii promovate, precum si textele de lege relevante in vigoare.

   In conceperea testelor s-a urmarit surprinderea celor mai dificile si subtile aspecte ale institutiilor juridice continute de materiile solicitate la examenul de admitere in magistratura, verificarea rationamentului logico-juridic si atentiei acordate de catre cititor textului de lege, a cunostintelor deopotriva teoretice si practice.

   Lucrarea Teste grila pentru admiterea in magistratura este utila nu numai candidatilor la intrarea in Institutul National al Magistraturii, ci si studentilor ce urmeaza sa sustina examenul de absolvire a facultatii, viitorilor avocati pentru examenul de intrare in barou, cat si avocatilor stagiari in vederea pregatirii examenului de definitivare in profesie.

   La elaborarea lucrarii s-a avut in vedere doctrina si legislatia publicate pana la data de 10 ianuarie 2012. Iar subiectele sunt reproduse astfel cum au fost concepute de catre Ministerul Justitiei - Directia Generala de Organizare, Resurse Umane si Relatia cu Ministerul Public, Institutul National al Magistraturii pentru concursurile de admitere in magistratura desfasurate in mai 1999, august 1999, ianuarie si august 2000.

dupa Noul Cod Civil?
As vrea sa stiu daca intrebarile din civil sunt formulate conform noului Cod si in ce proportie. Multumesc!
Madalin | 16.05.2013 18:03
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
Detalii tehnice
Data aparitiei02 feb. 2012
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini358
Tip copertaCarte brosata