Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste grila. Drept procesual civil. Editia a 4-a

ISBN/ISSN: 978-606-94366-3-9
Editura: Juritest
60,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Vezi si ultima editie a lucrarii Teste grila. Drept procesual civil

Adaptata cerintelor si exigentelor concursurilor si examenelor specifice profesiilor juridice, lucrarea de fata reprezinta un instrument stiintific de lucru pentru studentii si absolventii facultatilor de drept care doresc sa-si finalizeze studiile si sa acceada intr-o profesie juridica. Deopotriva, prin continutul comentariilor ce insotesc raspunsurile la unele intrebari, prezenta editie este utila si pentru cei care se afla deja in exercitiul unei astfel de profesii.

Lucrarea cuprinde un numar total de 1.750 teste grila, structurate astfel:
- 1.500 grile sistematizate pe institutii;
- 250 grile sistematizate in cuprinsul a 10 teste simulare concurs/examen.

Prin modul de concepere a testelor si prin explicatiile oferite s-a urmarit atat invatarea, intelegerea si fixarea in mod sanatos si trainic a informatiei juridice relevante, cat si dezvoltarea rationamentelor logico-juridice ce trebuie intelese si folosite de orice aspirant la o profesie juridica de succes.

Fiecare test grila cuprinde 3 variante de raspuns, fiind posibile doar una sau doua variante corecte.

Pentru fiecare test grila sunt indicate variantele corecte de raspuns, iar pentru majoritatea dintre acestea raspunsurile sunt insotite de comentarii si explicatii ori de  trimiteri la continutul textelor de lege relevante.

Sunt prezentate si explicatii ale unor concepte legale ce nu beneficiaza de o analiza aprofundata in doctrina juridica relevanta, autorul facand trimitere la multiple situatii juridice sau exemple de fapt cu care s-a confruntat in exercitarea functiei de judecator.

La elaborarea prezentei editii au fost avute in vedere prevederile Codului de procedura civila cu toate modificarile in vigoare pana la data de 01 februarie 2021.


Autorul

Detalii tehnice
Data aparitiei10 mar. 2021
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini800
Tip coperta135x200 mm, Carte brosata
Editiea 4-a