Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Cristian Clipa

Studii. A absolvit in anul 1998 Facultatea de Litere, Filozofie si Istorie – Sectia Istorie, iar in anul 1999 a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara. In anul 2004 a obtinut titlul de Doctor in drept, cu distinctia Magna Cum Laude, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Activitate profesionala: Din anul 1999 este cadru didactic al Facultatii de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara, iar din anul 2013 este conferentiar universitar si director al Departamentului de Drept public.

Este avocat si fost membru al Consiliului Baroului Timis, iar in perioada 2011-2015 a fost Prodecan al Baroului Timis.

Publicatii. Dintre cartile publicate, amintim: Fundamentele ideologice ale dreptului administrativ. Volumul II, Tomul 2 - Specificitatile, Ed. Hamangiu, 2022;  Fundamentele ideologice ale dreptului administrativ. Volumul II, Tomul 1 - Dialogurile, Ed. Hamangiu, 2022;  Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita – coautor (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Ed. Hamangiu, 2022; Drept administrativ. Teoria functiei publice (II). Notiunea de functie publica si categoria de functionar public. Dreptul aplicabil. Raspunderea juridica a functionarilor publici, Ed. Hamangiu, 2013; Organe si proceduri administrativ-jurisdictionale. Introducere in studiul administratiei publice jurisdictionalizate, Ed. Hamangiu, 2012; Drept administrativ. Teoria functiei publice. (I) Raportul juridic de serviciu – notiune, natura, parti, obiect si continut, Ed. Hamangiu, 2011. Acestor volume li se adauga un numar de peste 70 de articole si studii, publicate indeosebi in revistele juridice din tara, pe subiecte circumscrise tematicii dreptului administrativ.

actualizat martie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Imagine Drept administrativ. Teoria functiei publice II

Drept administrativ. Teoria functiei publice II

Notiunea de functie publica si categoria de functionar public. Dreptul aplicabil. Raspunderea juridica a functionarilor publici
62,60 RON
Indisponibila
Imagine Organe si proceduri administrativ-jurisdictionale

Organe si proceduri administrativ-jurisdictionale

Introducere in studiul administratiei publice jurisdictionalizate
72,30 RON

Drept administrativ. Teoria functiei publice I

Raportul juridic de serviciu - notiune, natura, parti, obiect si continut
47,20 RON