Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Andreea Deli-Diaconescu

Studii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 2000. A obtinut titlul de Doctor in drept in anul 2018, cu distinctia Magna Cum Laude, la Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara, cu teza de doctorat Compatibilitatea Codului Insolventei cu procedura civila.

Activitatea profesionala. In prezent este avocat asociat coordonator al Societatii Civile Profesionale de Avocati „Deli si Asociatii”. Din anul 2005 este si practician in insolventa, fiind implicata in proiecte complexe de insolventa si litigii comerciale. Este, de asemenea, membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania, membru al INSOL Europe si membru al Baroului Bucuresti. Din anul 2012 a fost desemnata membru al Consiliului Stiintific al Institutului National de Pregatire a Practicienilor in Insolventa si membru in CNC al aceluiasi organism profesional din anul 2016.

Publicatii. Tratat practic de insolventa, vol. I, ed. a 2-a, revizuita si adaugita – coautor si coordonator, (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut), Editura Hamangiu, 2022; Problema de compatibilitate dintre procedura insolventei si Codul de procedura civila, Ed. Universul Juridic, 2019, Tratat practic de insolventa – coautor si coordonator (Coordonator stiintific - Prof. univ. dr. Radu Bufan), Ed. Hamangiu, 2014; Noua lege a insolventei si reglementarile anterioare. Prezentare comparativa (ingrijitor de editie, alaturi de Simona Maria Milos), Ed. Hamangiu, 2014.

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina