Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Simona Maria Milos

Studii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Gheorghe Cristea din Bucuresti, si este licentiata in Drept la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti din anul 1996.

Activitatea profesionala. In prezent este avocat in cadrul Baroului Bucuresti (din anul 1998), practician in insolventa (din anul 2001), Partener fondator al SCA Stanescu, Milos, Dumitru si Asociatii (SMDA), Presedinte al Institutului National de Pregatire a Practicienilor in Insolventa (din anul 2012) si membra a International Bar Association, Union Internationale des Avocats si a INSOL Europe (din 2001).

Publicatii. Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Editura Hamangiu, 2022.  
Dintre cartile publicate mai amintim: Tratat practic de insolventa (Coordonator stiintific – Prof. Univ. Dr. Radu Bufan, Editura Hamangiu, 2014) si este ingrijitor de editie, alaturi de Andreea Deli-Diaconescu pentru legislatia Noua lege a insolventei si reglementarile anterioare. Prezentare comparativa (Editura Hamangiu, 2014). 

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Noua lege a insolventei si reglementarile anterioare. Prezentare comparativa

Noua lege a insolventei si reglementarile anterioare. Prezentare comparativa

cu analiza principalelor elemente de noutate aduse prin Legea nr. 85/2014
17,30 RON