Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice. Volumul II

ISBN/ISSN: 606-8201-39-2
Pret de coperta: 115,00 RON
103,50 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
   Prezenta enciclopedie jurisprudentiala in materia achizitiilor publice reda, intr-o maniera armonioasa si accesibila, cazuistica de specialitate a ultimilor ani. Cu certitudine, o asemenea lucrare – printre putinele de acest gen – este de mare trebuinta oricarui specialist in achizitii publice, reprezentand nu numai o sursa de informare juridica, ci si un veritabil indrumar in activitatea pe care o desfasoara acesta.
   Lucrarea, rod al imbinarii muncii practicianului cu cea a teoreticianului, oglindeste esenta vastei problematici specifice supuse analizei si deciziei instantelor judecatoresti de contencios administrativ, cu precadere in calea de atac a plangerii impotriva actelor administrativ-jurisdictionale ale Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.
   Autorul volumului de fata documenteaza si analizeaza lucid si minutios peste 550 de hotarari judecatoresti, multe dintre ele adnotate prin prisma jurisprudentei relevante a Curtii Europene de Justitie si a ansamblului normativ comunitar, ceea ce vine sa ii sporeasca atat valoarea stiintifica, cat si utilitatea cotidiana.
   De buna seama ca orice carte se recomanda singura, motiv pentru care cele evocate de noi mai sus trebuie percepute drept un sincer indemn la lectura, o lectura care se cuvine a fi infaptuita.

Lehel-Lorand Bogdan,
Presedintele Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor
Detalii tehnice
Data aparitiei04 ian. 2011
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini912
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine (Vechi) Noul Cod de procedura civila si 12 legi uzuale 27.08.2013
Indisponibila
Noul Cod Civil. Noul Cod de procedura civila 11.09.2013

Noul Cod Civil. Noul Cod de procedura civila 11.09.2013

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, legislatie conexa, index alfabetic
37,60 RON 33,81 RON